Tenisz
Fucsovics Márton

Tarolt a BEAC

Publikálva: 2019.04.08 Frissítve: 2019.04.08 Kosárlabda női

Vasárnap még 12 éveseink játszottak a BEAC-cal, és bizony nem sok sikerélmény jutott nekik – főleg az elején volt nagy a különbség a pályán, no meg a jegyzőkönyvben.

MTK Budapest–BEAC Újbuda 32–101 (2–36, 14–23, 8–20, 8–22)

A csapat tagjai:
Szinovszki Eszter, Horváth Borsika 6, Szép Szabina 12, Matkovits Alma 1, Fernbach Zsófia, Ábrahám Emma, Takács-Váry Anna 4, Kendelényi Luca 5, Heltovics Kincső 2, Mélykuti Maja 2, Mendelényi Zoé

Nyolcadik mérkőzésünket újra a mi csarnokunkban játszhattuk a Budapest-bajnokságban. Ellenfelünk hamar megmutatta, miért második a tabellán. Asszisztáltunk sok kosár mellé, rengeteg indításgólt kaptunk, és támadásaink sem úgy alakultak, ahogy szerettük volna. Két büntetőből értük el első negyedbéli összes pontunkat. A következő tíz percben már jobban alakult a játékunk mind védő-, mind támadóoldalon. Keményebbek voltunk védekezésben, pár labdát sikerült így szereznünk. A második félidőben mindenki kapott játéklehetőséget, több felállást is kipróbáltunk, de ez a különbségen jelentősen nem változtatott.

Molnár Róbert: – Sok kosarat kaptunk leindításból, ami főleg azért bosszantó, mert a második félidőben leütés nélkül játszott a BEAC csapata. Agresszivitásban mindenképp van mit tanulni ellenfelünktől támadásban és védekezésben egyaránt. Ezért hasznosak az ilyen mérkőzések, mert megízlelhetjük, tanulhatjuk, hogy hova lehet fejlődni. Azért nekünk is voltak szép akcióink, voltak pozitív periódusok. Megyünk tovább!

Tarolt a BEAC

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!