Keresés

Hírek

Taekwondo 2015.04.25 Haramadik lett az MTK a Nemzetközi Goldstars Kupán

Haramadik lett az MTK a Nemzetközi Goldstars Kupán Az MTK kiválósága, a Brüll Alfréd Akadémia tagja, Patakfalvy Luca a 2015. évi Goldstars Kupán, ünnepélyes keretek között átvehette a Magyar Taekwondo Szövetség elnökétől a 2014. évi „ÉV REMÉNYSÉGE” Díjat.

Taekwondo 2015.03.27 Egyre közelebb az élmezőny: Lipcsei 5.

Egyre közelebb az élmezőny: Lipcsei 5. Negyeddöntőig jutott az MTK sportolója, az olimpiai súlycsoportos Taekwondo Európa-bajnokságon az oroszországi Nalcsikban, a 49 kg-osok mezőnyében. A tavalyi U21-es Eb-bronzérmes Lipcsei Claudia kevéssel maradt le az éremről, a 2014-es Eb-harmadik Gonda Ivettnek egy mérkőzés jutott.

Taekwondo 2015.03.25 Lipcsei Claudia képviseli az MTK-t az Európa-bajnokságon. Jelentés a helyszínről.

Lipcsei Claudia képviseli az MTK-t az Európa-bajnokságon. Jelentés a helyszínről. Három magyar érdekelt - közülük egy MTK sportoló - a csütörtöktől vasárnapig tartó, oroszországi, olimpiai súlycsoportos Európa-bajnokságon. Gonda Ivett és Kotsis Edina (UTE) már Rióra fókuszálva gyarapítaná világranglista pontjainak számát, míg a tavalyi U21-es Eb-n harmadik Lipcsei Claudia (MTK) idén kóstolhat bele igazán a felnőtt mezőny nagyversenyeibe.

Taekwondo 2015.03.14 Fényes győzelmek Hollandiában

Fényes győzelmek Hollandiában Patakfalvy Luca megnyerte a nyílt holland bajnokságot, míg Patakfalvy Csenge és Nagy Nikolett a harmadik helyen végzett

Taekwondo 2015.03.12 Kiemelt jelentőségű a holland bajnokság

Kiemelt jelentőségű a holland bajnokság Szerda éjjel indult útnak Eindhovenbe, a holland nyílt bajnokságra a magyar küldöttség, melynek tagjai Nagy Nikolett, Lipcsei Claudia, Patakfalvy Csenge és Patakfalvy Luca, az MTK sportolói is. A túrán a fontos világranglista pontok bezsebelése mellett, a kadet, junior és felnőtt válogatott célja, hogy éles helyzetben gyakorolja a tanultakat, és kellőképpen felkészüljön az idei világversenydömpingre. A háromnapos megmérettetés pénteken kezdődik.

Taekwondo 2015.01.31 Baráti banzáj a bosnyákoknál

Baráti banzáj a bosnyákoknál Szarajevóba indult - többekkel egyetemben -, hat MTK sportoló, elkezdvén az olimpiai kvalifikációs időszakot, valamint a Világkupa pontok gyűjtögetését is.

Taekwondo 2015.01.28 Szarajevóban nyitják a szezont

Szarajevóban nyitják a szezont Közel húsz fővel - köztük hat MTK sportolóval - indul pénteken Boszniába a magyar küldöttség, ahol a G1-es besorolású nyílt bosnyák versenyen vesz részt, és kezdi el az idei világranglista pontok gyűjtögetését.

Taekwondo 2014.12.02 Hét első helyezés taekwondoban

Hét első helyezés taekwondoban Húsz dobogós pozícióval, közte hét első helyezéssel, a csapatversenyben negyedikként végzett az MTK Budapest. A legtechnikásabb junior női versenyző Nagy Nikolett lett, a 2014. évi taekwondo országos bajnokságon.

Taekwondo 2014.11.26 Patakfalvy és az ETU döntései

Patakfalvy és az ETU döntései A törökországi eseménysorozat (klubcsapat, para Eb és nyílt török bajnokság) kapcsán az európai szövetség (ETU) vezérkara ülést tartott a beleki verseny helyszínén. Számos, fontos, a jövőt jelentősen befolyásoló napirend került terítékre az értekezleten, ahol jelen volt szövetségünk elnöke, Patakfalvy Miklós is.

Taekwondo 2014.11.09 Elsöprő magyar siker Pozsonyban a Duna kupán

Elsöprő magyar siker Pozsonyban a Duna kupán A hétvégén Pozsonyban szerepelt ifjúsági és felnőtt válogatott csapatunk. A Duna kupa idei állomása északi szomszédunknál volt, ahol a versenysorozat történetében először, nemcsak a felnőttek, hanem az ifjúsági csapatok is küzdőtérre léptek.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!