Keresés

Hírek

Taekwondo 2015.03.12 Kiemelt jelentőségű a holland bajnokság

Kiemelt jelentőségű a holland bajnokság Szerda éjjel indult útnak Eindhovenbe, a holland nyílt bajnokságra a magyar küldöttség, melynek tagjai Nagy Nikolett, Lipcsei Claudia, Patakfalvy Csenge és Patakfalvy Luca, az MTK sportolói is. A túrán a fontos világranglista pontok bezsebelése mellett, a kadet, junior és felnőtt válogatott célja, hogy éles helyzetben gyakorolja a tanultakat, és kellőképpen felkészüljön az idei világversenydömpingre. A háromnapos megmérettetés pénteken kezdődik.

Taekwondo 2015.01.31 Baráti banzáj a bosnyákoknál

Baráti banzáj a bosnyákoknál Szarajevóba indult - többekkel egyetemben -, hat MTK sportoló, elkezdvén az olimpiai kvalifikációs időszakot, valamint a Világkupa pontok gyűjtögetését is.

Taekwondo 2015.01.28 Szarajevóban nyitják a szezont

Szarajevóban nyitják a szezont Közel húsz fővel - köztük hat MTK sportolóval - indul pénteken Boszniába a magyar küldöttség, ahol a G1-es besorolású nyílt bosnyák versenyen vesz részt, és kezdi el az idei világranglista pontok gyűjtögetését.

Taekwondo 2014.12.02 Hét első helyezés taekwondoban

Hét első helyezés taekwondoban Húsz dobogós pozícióval, közte hét első helyezéssel, a csapatversenyben negyedikként végzett az MTK Budapest. A legtechnikásabb junior női versenyző Nagy Nikolett lett, a 2014. évi taekwondo országos bajnokságon.

Taekwondo 2014.11.26 Patakfalvy és az ETU döntései

Patakfalvy és az ETU döntései A törökországi eseménysorozat (klubcsapat, para Eb és nyílt török bajnokság) kapcsán az európai szövetség (ETU) vezérkara ülést tartott a beleki verseny helyszínén. Számos, fontos, a jövőt jelentősen befolyásoló napirend került terítékre az értekezleten, ahol jelen volt szövetségünk elnöke, Patakfalvy Miklós is.

Taekwondo 2014.11.09 Elsöprő magyar siker Pozsonyban a Duna kupán

Elsöprő magyar siker Pozsonyban a Duna kupán A hétvégén Pozsonyban szerepelt ifjúsági és felnőtt válogatott csapatunk. A Duna kupa idei állomása északi szomszédunknál volt, ahol a versenysorozat történetében először, nemcsak a felnőttek, hanem az ifjúsági csapatok is küzdőtérre léptek.

Taekwondo 2014.09.28 Bronzérmet szerzett Lipcsei Claudia

Bronzérmet szerzett Lipcsei Claudia A verseny utolsó napján a 49 kg-os lányok között induló Lipcsei Claudia jelentette a reményt. Nem csalódtunk.

Taekwondo 2014.07.27 Ötödik helyezés Bakuban

Ötödik helyezés Bakuban Bár vasárnap fejeződik csak be az első taekwondo kadet világbajnokság, a magyaroknak már szombaton véget ért. Az Azerbajdzsánban történtekről Patakfalvy Miklós, a szövetség elnöke számolt be.

Taekwondo 2014.07.26 Berei Béla ötödik lett Bakuban

Berei Béla ötödik lett Bakuban 1.Kadet Világbajnokság, 2014. július 24-27. Baku/Azerbajdzsán Az 1. Kadet Taekwondo világbajnokság nyitónapján nem volt verseny érdekeltségünk. Így nyugodtan szemlélhettük a mezőnyt, a bírók szemléletét, és gyűjtögethettünk egyéb, kisebb-nagyobb, de mégis fontos információkat.

Taekwondo 2014.07.24 Már a helyszínen készülnek versenyzőink a világbajnokságra

Már a helyszínen készülnek versenyzőink a világbajnokságra Patakfalvy Miklós bakui beszámolója

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!