Keresés

Hírek

Taekwondo 2015.11.18 Már csak két nap, és nem állunk jól

Már csak két nap, és nem állunk jól „A hónap műhelye" lehet az MTK Budapest takwondo szakosztálya.

Taekwondo 2015.10.30 Patakfalvy Luca a Digi Sporton (VIDEÓ)

Patakfalvy Luca a Digi Sporton (VIDEÓ) Patakfalvy Luca junior Európa-bajnok taekwondós és dr. Márton Zsolt, az MTK vezetőedzője volt Csisztu Zsuzsa vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Taekwondo 2015.10.24 Patakfalvy Luca Európa-bajnok

Patakfalvy Luca Európa-bajnok Szombaton sem maradtunk aranyérem nélkül. Patakfalvy Luca nem talált legyőzőre, a lettországi korosztályos Eb-n.

Taekwondo 2015.10.22 Nagy Niki bronzérmes az Európa-bajnokságon

Nagy Niki bronzérmes az Európa-bajnokságon A lettországi Daugavpilsben zajló junior Európa-bajnokságon, az MTK Budapest sportolója, a Brüll akadémista Nagy Nikolett, az első napon egészen az elődöntőig menetelt, és végül a dobogó harmadik fokára állhatott.

Taekwondo 2015.09.11 Tündérek a Brüll Alfréd Akadémiáról

Tündérek a Brüll Alfréd Akadémiáról Az akadémia két kiválóságával, Patakfalvy Csengével és Lucával beszélgettünk felkészülésről, erényekről, célokról. Mindketten gőzerővel készülnek az októberi Európa-bajnokságra, így elég szoros a menetrendjük: iskola után, de még edzés előtt csíptük el őket.

Taekwondo 2015.09.06 Varsóban küzdöttek az MTK Budapest taekwondosai

Varsóban küzdöttek az MTK Budapest taekwondosai Az MTK Budapest három, Brüll Alfréd akadémistája vett részt a Varsóban rendezett G1 besorolású, olimpiai kvalifikációs taekwondo versenyen. A Lengyel nyílt bajnokságon világranglista pontokat is szerezhettek a versenyzők.

Taekwondo 2015.06.02 A verhetetlen Patakfalvy Luca

A verhetetlen Patakfalvy Luca Jó falunyian, közel 1800-an álltak rajthoz a Nyílt osztrák teakwondo bajnokságon. Innsbruckban a résztvevő 472 csapat több, mint 50 országból érkezett. A magyarok között ott voltak az MTK Budapest sportolói is.

Taekwondo 2015.05.12 Lipcsei Claudia: Tartottam a braziltól

Lipcsei Claudia: Tartottam a braziltól Másodperceken múlt Lipcsei nyolcaddöntője, végül aranyponttal kapott ki a cseljabinszki világbajnokságon

Taekwondo 2015.05.11 Ha kedd, akkor Oroszország!

Ha kedd, akkor Oroszország! Már tényleg nem kell sokat várni a világbajnokság rajtjáig, kedden reggel, magyar idő szerint hat órakor, Cseljabinszkban megkezdődik az év legrangosabb taekwondo eseménye. Hat magyar induló léphet a küzdőtérre.

Taekwondo 2015.05.10 Világbajnokság Oroszországban

Világbajnokság Oroszországban Az olimpiára direkt kvótát szerez a világranglista első hat helyezettje. Gonda Ivett és Kotsis Edina ettől most viszonylag messze van, de ahhoz elég közel tanyáznak, hogy jó vb-szerepléssel elérhető közelségbe kerüljön ez a lehetőség. Patakfalvy Miklós, a magyar taekwondo szövetség elnöke elemezte a cseljabinszki esélyeket.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!