Keresés

Hírek

Taekwondo 2015.09.11 Tündérek a Brüll Alfréd Akadémiáról

Tündérek a Brüll Alfréd Akadémiáról Az akadémia két kiválóságával, Patakfalvy Csengével és Lucával beszélgettünk felkészülésről, erényekről, célokról. Mindketten gőzerővel készülnek az októberi Európa-bajnokságra, így elég szoros a menetrendjük: iskola után, de még edzés előtt csíptük el őket.

Taekwondo 2015.09.06 Varsóban küzdöttek az MTK Budapest taekwondosai

Varsóban küzdöttek az MTK Budapest taekwondosai Az MTK Budapest három, Brüll Alfréd akadémistája vett részt a Varsóban rendezett G1 besorolású, olimpiai kvalifikációs taekwondo versenyen. A Lengyel nyílt bajnokságon világranglista pontokat is szerezhettek a versenyzők.

Taekwondo 2015.06.02 A verhetetlen Patakfalvy Luca

A verhetetlen Patakfalvy Luca Jó falunyian, közel 1800-an álltak rajthoz a Nyílt osztrák teakwondo bajnokságon. Innsbruckban a résztvevő 472 csapat több, mint 50 országból érkezett. A magyarok között ott voltak az MTK Budapest sportolói is.

Taekwondo 2015.05.12 Lipcsei Claudia: Tartottam a braziltól

Lipcsei Claudia: Tartottam a braziltól Másodperceken múlt Lipcsei nyolcaddöntője, végül aranyponttal kapott ki a cseljabinszki világbajnokságon

Taekwondo 2015.05.11 Ha kedd, akkor Oroszország!

Ha kedd, akkor Oroszország! Már tényleg nem kell sokat várni a világbajnokság rajtjáig, kedden reggel, magyar idő szerint hat órakor, Cseljabinszkban megkezdődik az év legrangosabb taekwondo eseménye. Hat magyar induló léphet a küzdőtérre.

Taekwondo 2015.05.10 Világbajnokság Oroszországban

Világbajnokság Oroszországban Az olimpiára direkt kvótát szerez a világranglista első hat helyezettje. Gonda Ivett és Kotsis Edina ettől most viszonylag messze van, de ahhoz elég közel tanyáznak, hogy jó vb-szerepléssel elérhető közelségbe kerüljön ez a lehetőség. Patakfalvy Miklós, a magyar taekwondo szövetség elnöke elemezte a cseljabinszki esélyeket.

Taekwondo 2015.04.25 Haramadik lett az MTK a Nemzetközi Goldstars Kupán

Haramadik lett az MTK a Nemzetközi Goldstars Kupán Az MTK kiválósága, a Brüll Alfréd Akadémia tagja, Patakfalvy Luca a 2015. évi Goldstars Kupán, ünnepélyes keretek között átvehette a Magyar Taekwondo Szövetség elnökétől a 2014. évi „ÉV REMÉNYSÉGE” Díjat.

Taekwondo 2015.03.27 Egyre közelebb az élmezőny: Lipcsei 5.

Egyre közelebb az élmezőny: Lipcsei 5. Negyeddöntőig jutott az MTK sportolója, az olimpiai súlycsoportos Taekwondo Európa-bajnokságon az oroszországi Nalcsikban, a 49 kg-osok mezőnyében. A tavalyi U21-es Eb-bronzérmes Lipcsei Claudia kevéssel maradt le az éremről, a 2014-es Eb-harmadik Gonda Ivettnek egy mérkőzés jutott.

Taekwondo 2015.03.25 Lipcsei Claudia képviseli az MTK-t az Európa-bajnokságon. Jelentés a helyszínről.

Lipcsei Claudia képviseli az MTK-t az Európa-bajnokságon. Jelentés a helyszínről. Három magyar érdekelt - közülük egy MTK sportoló - a csütörtöktől vasárnapig tartó, oroszországi, olimpiai súlycsoportos Európa-bajnokságon. Gonda Ivett és Kotsis Edina (UTE) már Rióra fókuszálva gyarapítaná világranglista pontjainak számát, míg a tavalyi U21-es Eb-n harmadik Lipcsei Claudia (MTK) idén kóstolhat bele igazán a felnőtt mezőny nagyversenyeibe.

Taekwondo 2015.03.14 Fényes győzelmek Hollandiában

Fényes győzelmek Hollandiában Patakfalvy Luca megnyerte a nyílt holland bajnokságot, míg Patakfalvy Csenge és Nagy Nikolett a harmadik helyen végzett

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!