Tenisz
Gálfi Dalma

Sztevan Csupics: - Utolsó esélyünk a Szekszárd

Publikálva: 2015.02.09 Frissítve: 2015.02.13 Kosárlabda női

Az MTK Budapest legutóbb a női első osztályú bajnokság harmadik helyén álló PINKK-Pécsi 424 ellen nyújtott bravúros teljesítményt. A hat hellyel előttük álló pécsiek csak a negyedik negyedben tudtak kiegyenlíteni, majd a hosszabbításban megnyerték a meccset.

Vagyis az MTK Budapest a CMB CARGO UNI Győr ellen játszott meccse óta nem szerzett pontot. Talán a következő fordulóban, az Atomerőmű KSC Szekszárd otthonában sikerülhet.

– Az utolsó esélyünk, hogy bekerüljünk a nyolcba. Szerencsére, a bajnokság második felében egészen más játékot mutatunk, és más tempót diktálunk a pályán. Bármi történjék is, az már most biztos, hogy jövőre sokkal komolyabb csapatként vágunk neki a bajnokságnak.

– Főleg, hogy most már nálunk játszik Iva Roglics is, aki abszolút meghatározó személyiség.

– Iva nagyon jól harcolt a PINKK-Pécsi 424 ellen. Jó lett volna hamarabb a csapatba ilyen erős egyéniség, de a múlton már nem tudunk változtatni. Jelenleg a kilencedik helyen állunk, megpróbálunk győzni Szekszárdon. Ha nem sikerül, akkor is büszke leszek a csapatomra, és arra a játékra, amit például a Győr vagy a PINKK-Pécs ellen nyújtottak a lányok – nyilatkozta mosolygósan a csapat trénere.

16. forduló

Atomerőmű KSC Szekszárd – MTK Budapest

Időpont: 2015. február 14. (szombat) 18:00

Helyszín: Szekszárd Városi Sportcsarnok (Keselyűsi utca 3.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!