Tenisz
Fucsovics Márton

Szombaton rajtolnak a kosaras hölgyek

Publikálva: 2014.10.17 Frissítve: 2014.10.17 Kosárlabda női

Az MTK Budapest a Sopront fogadja. Sztevan Csupics együttese a legutóbbi bajnoki szezonban a hetedik helyet szerezte meg.

A női NB I A csoportjának első fordulójában hazai pályán, a tavalyi bajnokságot bronzéremmel záró Sopron ellen játszik az MTK Budapest.

– Az Uniqua Euroleasing Sopron az ország egyik legerősebb csapata – vélekedett Sztevan Csupics, a fővárosi együttes mestere, aki szerint az igazi bajnokság majd a második fordulóban, a Vasas ellen kezdődik számukra.

Bár a keretben egyetlen sérült sincs, idő és türelem kell, hogy a csapat teljesen összeálljon. – Véleményem szerint – ahogy az előző bajnokságban, úgy most is – januárra leszünk a legjobb formában.

A mester büszke arra, hogy a tízcsapatos hazai mezőnyben az MTK Budapest az egyedüli, ahol egyetlen külföldi játékos sincs. – Viszont nem szabad elfelejteni, hogy a többi csapatban minimum két-három külföldi játékos szerepel, ami nagyon megnehezíti a munkánkat. Ennek ellenére bízom a csapatban és az eddig elvégzett munkában – tette hozzá.

Az MTK Budapest – Uniqua Euroleasing Sopron mérkőzést szombaton, 18:00 órakor rendezik a városmajori sportcsarnokban. (Budapest XII. Acsády Ignác utca 3.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!