Atlétika
Krizsán Xénia

Szombathelyen folytatjuk

Publikálva: 2018.08.25 Frissítve: 2018.08.25 Labdarúgás

A Haladás otthonába látogatunk.

A bajnokság 6. fordulójában ismét idegenbeli meccs vár labdarúgócsapatunkra, hiszen a Szombathelyi haladás otthonába látogatunk. Michal Hipp együttese a nyolcadik helyen áll a tabellán, hiszen eddig csupán egy győzelmet arattak idén, az előző fordulóban pedig 1-0-ás vereséget szenvedtek a DVTK ellen, Miskolcon. Hazai pályán azonban remekül teljesítenek, mióta átadták a Szombathelyi Haladás Stadiont.

A mieink a megszerezhető tizenöt pontból tízet begyűjtöttek, bár rossz szájízzel térhettünk haza az 5. forduló után Debrecenből, hiszen a mérkőzés hajrájáig két góllal vezettünk, mégis egy ponttal kellett beérnünk. Összességében friss feljutóként viszont aligha fintoroghatunk, hiszen csak a Fradi és a Honvéd rajtolt nálunk jobban, és jelenleg a harmadik helyen tanyázunk.

Külön pozitívum számunkra, hogy visszatért a csapatba a Debrecen ellen az a Schäfer András, aki épp Szombathelyen nevelkedett.

– Egyértelműen a három pontért megyünk, de tudjuk, otthon nagyon jók, így nehéz dolgunk lesz. Mivel szombathelyi vagyok, ezért számomra igazán különleges lesz ez a találkozó. – mondta Séfi.

A két klub eddig 110 alkalommal csapott össze az első osztályban, ebből 49 MTK siker mellett 28 döntetlen és 33 Haladás győzelem született. Legutóbb 2016 novemberében látott minket vendégül a Hali, akkor 1-1-es döntetlenre végződött a találkozó.

A találkozót Karakó Ferenc vezeti, munkáját Vígh-Tarsonyi Gergő, Szalai Balázs és Becséri Gergely segíti.

A jegyvásárlással kapcsolatos információk ITT találhatóak.

OTP Bank Liga, 6. forduló
Szombathelyi Haladás–MTK Budapest
2018. augusztus 25. 20:45 – Szombathelyi Haladás Stadion

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!