Kézilabda
Szőke Szonja

Szentgyörgyi Róbert a jövőt tervezi

Publikálva: 2015.06.29 Frissítve: 2015.07.05 Asztalitenisz

Nagyjából a várható eredményeket hozták az asztalitenisz-szakosztály csapatai, bár olykor apróságok választották el az átütő sikertől a játékosokat. Szentgyörgyi Róberttel értékeltük a 2014/15-ös bajnokságot.

– Kezdjük a hatodik helyen végzett Extra Ligás női csapattal!

– Az őszi szezon után negyedik helyen álltunk. Sajnos három-négy csapat szinte verhetetlen, igaz, nem is volt szerencsés a tavaszunk. Több pontot kellett volna szereznünk! Nem tudjuk felvenni a versenyt a nagyobb anyagi juttatást nyújtó klubokkal. Szép volt a hatodik hely, mivel nem volt tartalékjátékosunk. Nem tudunk sztárokat igazolni, mi csak addig nyújtózkodhatunk, ameddig a takarónk ér.

– Következzenek a férfi NB III-ban szereplő férfiak!

– Apróságokon múlt, hogy feljebb végezzünk. A bronzérem elfogadható, de kis szerencsével meg is nyerhettük volna a bajnokságot. Az új szezonban megerősített kerettel megpróbáljuk megnyerni a bajnokságot.

– Mi jellemzi a Budapest I/C osztályt?

– A hajráig a hatodik helyen álltunk, úgy, hogy hatvan-hetven éves játékosok alkotják a csapatot. Ez igazi amatőr gárda. Sokszor balszerencsénk is volt, megsérültek a sportolóink. Ősztől remélem, hogy sikerülni fog az első három hely valamelyikén végeznünk.

– Mit vársz a következő szezontól?

– Sajnos, a lányoknál az első öt hely elérésére nincs reális esélyünk. Ellenfeleinknek annyival kiemelkedőbb lehetőségeik, és magasabban kvalifikált játékosaik vannak, amivel nem tudjuk felvenni a versenyt (Budaörs, Postás, Szekszárd I-II, Erdért).  Az NB III-ban ,a férfiaktól az érmes pozíció megszerzése reálisnak tűnik. Remélem, hogy az újonnan igazolt játékosok beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. A Budapest Bajnokságban pedig stabilizálni kell a csapatot, igazoltunk új játékosokat, így komoly esélyünk van az éremszerzésre.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!