Tenisz
Gálfi Dalma

Szavazzunk tornászainkra!

Publikálva: 2018.01.14 Frissítve: 2018.01.14 Torna

Legyen az MTK Budapest szakosztálya „A hónap műhelye”

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdetjük – a 2017-es esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el. 2015-től kezdődően negyedévente külön értékeljük a csapatsportágak műhelyeinek produkcióit: a győztes ez esetben is félmillió forinttal gazdagodik. A közönségszavazás győztes szakosztálya – a fődíj nyertesének kilététől függetlenül – 100.000 forintos Decathlon sportszervásárlási utalványban részesül.

A 2017.12.01 és 2017.12.31 közötti időszak teljesítményeit figyelembe véve az MTK Budapest tornaszakosztálya is a jelöltek között van.

Indoklás:
Decemberben az MTK női tornaszakosztályának legjobb utánpótláskorú versenyzője, Schermann Bianka hívta fel magára és egyesületére a figyelmet. A mindössze 14 esztendős tornász megnyerte a Győrben rendezett felnőtt mesterfokú bajnokság egyéni összetett versenyét. Ezt követően – ifjúsági korúként – a szerenkénti döntőkben mind a négy szeren a dobogóra állhatott, ugrásban és talajon aranyérmet szerzett, gerendán második, felemás korláton pedig harmadik lett. Bár a patinás budapesti klubban az alapítás pillanatától fogva sportoltak tornászok, több évtizedes szünet után, csak 2015-ben szervezték újjá a szakosztályt. Az oktatás már egészen fiatalkorban, a baba-mama tornacsoportban kezdődik, a versenyszakosztályt pedig a serdülő-, a kadét és a junior-korosztályban szereplő 8–15 korú lányok alkotják.

Itt lehet szavazni, de nagyon fontos, hogy az érvényesítéshez a voksolás után, e-mailben érkezett linket meg kell nyitni!
 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!