Atlétika
Jankovics Dániel

Szavazzunk, hogy nyerjenek!

Publikálva: 2016.07.11 Frissítve: 2016.07.11

Az MTK Budapest két szakosztálya is esélyes rá, hogy júniusi teljesítménye alapján elnyerje „A hónap műhelye” címet, mely pénzjutalommal is jár, az elismerésen túl.

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja, az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A havonta elnyerhető 500 ezer forint értékű díj mellett – a 2016-os esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye” cím is megszerezhető. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2 millió forintos pénzdíját kaphatja meg.

2015-től kezdődően, negyedévente külön értékelik a csapatsportágak műhelyeinek produkcióit: a győztes ez esetben is félmillió forinttal gazdagodik. A közönségszavazás győztes szakosztálya – a fődíj nyertesének kilététől függetlenül – 100 ezer forintos Decathlon sportszervásárlási utalványban részesül.

Június hónapban az MTK Budapest ökölvívóinak és ritmikus gimnasztikázóinak van esélye „A hónap műhelye” cím elnyerésére.

Szavazni IDE kattintva lehet, egészen július 20-ig.

Fontos kiemelni, hogy a szavazás leadása után, a válaszlevélben kapott linket meg kell nyitni ahhoz, hogy érvényes legyen a voks!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!