Atlétika
Krizsán Xénia

Szavazzunk, hogy nyerhessenek!

Publikálva: 2016.07.19 Frissítve: 2016.07.19

Nagy Nikolettre és Báki Alexre is lehet voksolni a Digi Dport a „Nap hőse” szavazásán

A taekwondós Nagy Nikolett és az ökölvívó Báki Alex is megnyerheti a „Nap hőse” címet, ha a szavazáson az élen végez valamelyikük a Digi Sport játékában.

Itt lehet voksolni július 24-ig.

A szavazás menete

Telefonszám hitelesítés

2015. december 1-től a szavazás tisztaságának érdekében bevezetjük a regisztrációnál megadott telefonszám hitelesítést. Ettől a naptól kezdve minden új és korábbi regisztrációt hitelesíteni kell egy a DIGI Sport által küldött SMS kóddal. A szavazás csak azok számára lesz elérhető akik a telefonszámukat az SMS-ben kapott kóddal hitelesítették.

Új regisztráció az alábbiak szerint történik:
A felhasználó megadja valós adatait, melyet követően rendszerünk küld egy automatikus e-mailt, mely tartalmazza az AKTIVÁLÓ linket. A megküldött linkre kattintva tudja a felhasználó aktiválni magát.
Az aktiválást követően a szavazó egy újabb e-mailt kap és az itt szereplő "TELEFONSZÁM HITELESÍTÉS" linkre kattintva rendszerünk automatikusan elküldi SMS-ben a hitelesítő kódot, amit a linken automatikusan megnyíló oldalon a megfelelő mezőbe kell beírni.
A kis és nagy betűket pontosan úgy kell megadni, ahogyan az SMS-ben szerepel!
Amennyiben a sikeres telefonszám hitelesítés közben be vagy jelentkezve saját fiókodba, akkor kérjük, jelentkezz ki, majd jelentkezz be újra és így már szavazhatsz is a kedvenc Hősödre!
A korábbi regisztrációk esetében a hitelesítés az alábbiak szerint lehetséges:
Bejelentkezést követően a jobb oldali sávban található "Telefonszám hitelesítés" gombra kattintva a rendszerünk automatikusan elküldi a regisztrációnál megadott telefonszámra a hitelesítő kódot. Ezt követően a hitelesítő kódot az automatikusan megnyíló oldalon a megfelelő mezőbe be kell írni.
A kis és nagy betűket pontosan úgy kell megadni, ahogyan az SMS-ben szerepel.
A sikeres telefonszám hitelesítést követően kérjük, jelentkezz ki, majd jelentkezz be újra és így már szavazhatsz is a kedvenc Hősödre!
Ezúton is felhívjuk szavazóink figyelmét, hogy minden esetben valós és aktív e-mail címmel és telefonszámmal regisztráljanak, mert ennek hiányában sem a szavazásban, sem a nyereményjátékban nem tudnak részt venni. 

Válasszanak megbízható e-mail címet, amire gyorsan megérkeznek az e-mailek. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!