Kézilabda
Kobela Tamara

Számítunk rátok!

Publikálva: 2018.01.24 Frissítve: 2018.01.24 Röplabda

Elkél majd a biztatás a Haladás elleni rangadón a Városmajorban.

Az NB I Liga második fordulójában csapatunk a Palota RSC otthonában aratott háromszettes győzelmet. Tóth Gábor tanítványai a szezon talán legmagabiztosabb játékával rukkoltak elő, az első perctől biztos volt a győztes kiléte.

– Gyakran a kötelező győzelmeket a legnehezebb megszerezni, ám ezúttal végig nagyon koncentráltunk, és ezzel megkönnyítettük a saját dolgunkat – idézte fel a múlt szombati mérkőzést vezetőedzőnk.

A harmadik fordulóban az első osztályba idén visszajutó Haladás VSE látogat a Városmajorba. A légiósokkal teletűzdelt szombathelyiek eddigi eredményei igen figyelemreméltóak, nem szabad félvállról venni az újonc elleni találkozót.

Nagyon magas csapatról van szó – szögezte le Tóth Gábor. – A héten érkezik hozzájuk egy-egy szerb és amerikai légiós, értelemszerűen róluk egyelőre nem tudok nyilatkozni. A többieket persze folyamatosan elemezzük, keresve a támadható pontjaikat.

Vezetőedzőnk elárulta, bízik benne, hogy hazai pályán megszerezzük harmadik győzelmünket az NB I Ligában, és ebben számít a szurkolók segítségére.

– Nagyon szoros, parázs meccsre számítok. Az utóbbi időben rendszeresen kiváló hangulat uralkodik a hazai mérkőzéseinken, remélem, hogy ezúttal is így lesz, és minden szurkolói igényt kielégítő meccset tudunk játszani.

A szombati mérkőzésen Halász Enikő és Farkas László fújja a sípot.

2018. január 27. 17:00 MTK Budapest – Haladás VSE (NB I Liga); MTK Budapest Röplabdacsarnok (1122 Budapest, Szamos utca 2/C.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!