Keresés

Sűrűsödik a program

Publikálva: 2018.10.11 Frissítve: 2018.10.11 Röplabda

Szombaton a Budaörs, kedden a DVTK vár Tóth Gábor együttesére.

Négy nap alatt két mérkőzés vár csapatunkra: szombaton a Budaörsi DSE otthonába látogatunk, kedden pedig Miskolcon lépünk pályára. Vezetőedzőnk, Tóth Gábor óvatosan nyilatkozott a budaörsi bajnoki kapcsán.

– Ez lesz az első idegenbeli meccsünk a szezonban, ráadásul a Budaörs új csarnokában, amely egyelőre még mindkét csapatnak idegen terep – vélekedett Gábor. – Nehezebb mérkőzésre számítok, mint a Gödöllő ellen, abszolút kétesélyes a párharc. Ezzel együtt a győzni szeretnénk, hogy milyen arányban, az jelenleg másodlagos.

Október 16-án kezdjük meg szereplésünk a Magyar Kupában: a DVTK-t kellene legyőzni a legjobb nyolc közé jutásért.

Nincs konkrét célkitűzés a Magyar Kupát illetően, de én személy szerint nagyon szeretnék ebből a körből továbbjutni. Ha ez megvan, valószínűleg a Jászberénnyel ki-ki meccset vívhatnánk a legjobb négybe kerülésért.

A DVTK az NB I Liga egyik újonca, a nyitófordulóban 3:1-es vereséget szenvedett a Budaörs ellen. Ennek ellenére nem szabad félvállról venni a borsodiak elleni párharcot.

– Mindkét csapat számára szokatlan időpontban, kedd délután kettőkor játszunk, még szerencse, hogy két meccsen dől el a továbbjutás. Egyelőre nem tudunk sokat a Diósgyőrről: ugyan a Szeles Péter Emléktornán játszottunk ellenük, de akkor több alapemberük is hiányzott. Mindettől függetlenül nem lehet más a cél, mint a továbbjutás.

A szombati mérkőzésen Mezei Zoltán és Bibók Ferenc, kedden pedig Gyulai Géza és Pőcze Attila fújja a sípot.

2018. október 13. 17:00 Budaörsi DSE–MTK Budapest (NB I Liga, 2. forduló); Aramis Sportcsarnok (2040 Budaörs, Szabadság út 162.)
2018. október 16. 14:00 DVTK–MTK Budapest (Magyar Kupa, nyolcaddöntő); Generali Aréna (Miskolc)

MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!