Atlétika
Nemes Rita

Sikeres félévzáró

Publikálva: 2017.12.07 Frissítve: 2017.12.07 Sándor Károly Akadémia

Érem, kupa, és rengeteg gól a téli szünetre.

2011
Hibátlanul, öt biztos győzelemmel abszolválta a Cser, Kosdi, Németh, Malomsoki, Sajgál, Simon MTK Budapest 2011-es keretünk a törökbálinti 12 csapatot felvonultató tornát. A múlt heti sikertelen napot elfeledve szinte mindenki hozta egyéni erényeit. Korni, Malomsoki Milán és Sajgál Peti felhúzták góllövőcipőjüket, és egymást felülmúlva ontották, ha nem is hibátlanul, közelről-távolról a gólokat. Németh Milán villogtatta tanult cseleit, húzogatott balról-jobbra, jobbról-balra, de sokszor célratörés (kapuralövés, átadás) nélkül. Noel és Simon Peti inkább a támadásban jeleskedtek, védőmunkában most kevés volt a letámadásuk, a párharcok kierőszakolása. Összességében visszavágtunk a Videotonnal szemben a múlt heti vereségért.
 
MTK Budapest 2011 – REAC 4-2 Gólszerző: Sajgál Péter (3), Kosdi Kornél
MTK Budapest 2011 – Darazsak FC 8-2 G.: Kosdi Kornél (4), Malomsoki Milán (3), Németh Milán, 
MTK Budapest 2011 – Videoton FC 5-2 G.: Malomsoki Milán (3), Cser Noel, Simon Péter
MTK Budapest 2011 – Voyage 8-3 G.: Kosdi Kornél (3), Simon Péter (2), Németh Milán, Sajgál Péter, Malomsoki Milán
MTK Budapest 2011 – Csepel SC 4-1 G.: Simon Péter (2), Kosdi Kornél, Malomsoki Milán

2010
Idei utolsó korosztályos tornáján szerepelhetett a Sárdi – Orji – Lakakisz, Pernyész – Érsek (Dénes, Molnár-Bencze, Völgyi) összeállítású 2010-es MTK Budapest gárda Gödöllőn, ahol 15 csapatos, színvonalas mezőnyben igyekezett végigküzdeni magát. A történetet kifejezetten kiábrándító játékkal kezdtük, és ezt a borzalmat később a két hazai csapat ellen még alulmúlnunk is sikerült, de ezek szerencsére nem voltak sorsdöntő találkozók. Nem lehet ugyanis eléggé kiemelni, hogy éppen a legkeményebb és legfontosabb összecsapásokon mutatott a csapat egységesen, olyan minőségi és ellenállhatatlan játékot, hogy halvány kérdőjelet sem hagyott, hogy bizony ezt a kupát sem szeretné másra hagyományozni. A múlt heti döntőbeli csalódás után a Videotont ezúttal kétszer is legyőzve – a második alkalommal nem is akárhogyan – különösen szépre kerekítettük ki ezt a remek kis versenyévet. A 19-2-es gólkülönbségünk mutatós, és a torna 7 gólos királyát is mi adtuk Lakakisz Parisz személyében.
 
MTK Budapest 2010 – Csepel FC SE 1-0 öngól
MTK Budapest 2010 – Dalnoki Akadémia 2-0 Gólszerző: Lakakisz Parisz, Orji Dávid
MTK Budapest 2010 – Videoton 2-1 G.: Érsek Márk, Dénes Zalán
MTK Budapest 2010 – ASI Dinamo Star SE „B” 5-0 G.: Lakakisz Parisz (2), Völgyi Miklós, Dénes Zalán, Érsek Márk
MTK Budapest 2010 – Gödöllői SK „A” 1-1 G.: Lakakisz Parisz
a legjobb 3 közé kerülésért: 
MTK Budapest 2010 – Gödöllői SK „B” 1-0 G.: Orji Dávid
döntő körmérkőzések:
MTK Budapest 2010 – Videoton 4-0 G.: Érsek Márk (2), Lakakisz Parisz (2)
MTK Budapest 2010 – ASI Dinamo Star SE „A” 3-0 G.: Lakakisz Parisz, Völgyi Miklós, Pernyész Tádé

2008
Újabb jóiramú mérkőzést játszott a Kis M – Orosz, Zubor – Adi, Konkoly, Varga M - Járvás (Kis Zs, Varga Z) összeállítású csapatunk az alközponti társ, Dunakanyar Régió UFC egy évvel idősebb gárdája ellen. Dicséret illeti a fiúkat, ezúttal főleg a mentalitásuk miatt, hiszen az első félidei hátrányba (1-4) nem törődtek bele, és a második játékrészben egyértelműen sikerült az ellenfél fölé kerekedniük.

MTK Budapest 2008 „A” – Dunakanyar Régió UFC 2007 „A” 5-5 Varga Zoltán, Konkoly Patrik, Adi Bence, Kis Zsombor, Varga Márton

A játék minden elemében felülmúlta ellenfelét a Tamás – Hajba, Fodor – Gyulai, Vancsura, Erdélyi – Császár (Kárász, Farkas) csapatunk a RUK bajnokság ezen fordulójában. Dicséretes, hogy nagy fölényben sem vettek vissza a fiúk a tempóból.

MTK Budapest 2008 „B” – Dunakanyar Régió UFC 2007 „B” 12-1 Gyulai Miklós (3), Farkas Regő (2), Vancsura Vendel (2), Kárász Tamás (2), Fodor Márk, Hajba Olivér, Erdélyi Zsolt

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!