Atlétika
Nemes Rita

Semsei Barbara anyai örömök előtt

Publikálva: 2017.06.13 Frissítve: 2017.06.12 Kosárlabda női

Újabb anyukát köszönthetünk az MTK Budapest női kosarasai között.

A 2016/17-es szezon végeztével újabb biztos távozóval számolhat az MTK Budapest női kosárlabda-szakosztálya. Baksa Bettina már szezon közben, januárban bejelentette, hogy gyermeket vár, csapatkapitányunk Turóczi Nikolett pedig visszavonul az aktív kosárlabdázástól.

Legújabb távozónk Semsei Barbara, aki szintén anyai örömök elé néz, ezért nem tart a lányokkal a jövő szezonban.

Egyben pályája végéhez is érkezve, Semő bátran mondhatja magáról, hogy mindent elért, amit a honi kosárlabdázásban el lehetett. Sokszoros válogatottként, többszörös bajnokként Pécsett, Sopronban és Győrben is hosszú, egyben sikeres éveket töltött.

Bedobónk 2014-ben csatlakozott a budapesti kék-fehérekhez, és vált is gyorsan meghatározó játékossá. A kieséssel végződő szezont követően, első gyermeke, Liza kislánya születése miatt nem volt tagja az NB I-be visszajutó csapatnak.

Azonban ahogy tehette, már az NB I/B-s szezon közben elkezdett edzeni, készült idei visszatérésére, ami kiválóan sikerült.

Kezdetben kevesebb játéklehetőséghez jutott, majd az edzőváltás után Nagy Dóra több szerepkörben is használta. Többfunkciós játékosként mezőnyben és centerben is helytállt, minden esetben csupaszív játékot, fontos pontokat szállított.

Köszönjük az elmúlt évek profi munkáját és sok boldogságot, jó egészséget kívánunk!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!