Keresés

Hírek

Sakk 2015.04.28 Bajnok az MTK Budapest

Bajnok az MTK Budapest Mindössze fél pont, de az megmaradt az előnyből az NB II Erkel-csoportjának zárólistáján. 108 mérkőzés után bajnok lett a csapat.

Sakk 2015.04.15 Feljutással kecsegtető bravúros ezüst

Feljutással kecsegtető bravúros ezüst A Budapesti Felnőtt Csapatbajnokság I. osztályának utolsó fordulójában bravúros győzelmet aratott az MTK II., a gyakorlatilag behozhatatlan előnnyel vezető, és eddig minden mérkőzését megnyerő Aquaréna Kőbánya SC II. otthonában.

Sakk 2015.04.08 Terbe Julianna országos bajnok

Terbe Julianna országos bajnok A Brüll Alfréd Akadémia sakk-programjának első országos bajnoki címének örülhettünk Húsvétkor.

Sakk 2015.04.01 Ezüstközelben

Ezüstközelben Igazi rangadó volt az MTK – MLTC mérkőzés a Budapest I. osztályú csapatbajnokságban. A kissé tartalékos MTK-nak végül szoros küzdelemben sikerült legyőznie hasonló játékerőt képviselő ellenfelét, így megvan az esély, hogy a csapat megszerezze a valószínűleg feljutást jelentő második helyezést a bajnokság végén.

Sakk 2015.03.27 Dobogós helyezések és töretlen fejlődés

Dobogós helyezések és töretlen fejlődés A hétvégén befejeződtek az MTK sakk-utánpótlásának versenyzési lehetőséget biztosító Budapest Ifjúsági Csapatbajnokság küzdelmei. Remek dolog, hogy egy évvel azt követően, hogy először elindult el az MTK az ifjúsági bajnokságban, eljutott oda, hogy az egyik legmeghatározóbb fővárosi utánpótlás-nevelő műhellyé vált.

Sakk 2015.03.25 Egy lépéssel közelebb a feljutáshoz

Egy lépéssel közelebb a feljutáshoz A Nemzeti Csapatbajnokság II. osztályának Erkel csoportjában az utolsó előtti, 8. fordulót rendezték múlt vasárnap. Az MTK sakkszakosztályának legerősebb felnőtt gárdája zsinórban hetedik, egyben az eddigi legnagyobb különbségű győzelmét aratta a csoport másik újonca, a Jászberényi Sakk Kör vendégeként. Ezzel a sikerrel, a legjobb pillanatban sikerült első ízben az Erkel csoport élére állni.

Sakk 2015.03.11 Az MTK III. csapata a Budapesti III. osztály bajnoka

Az MTK III. csapata a Budapesti III. osztály bajnoka Ezzel az MTK sakkszakosztálya a Rákosligeti AC átvételét követő korszakának első aranyérmét érte el. Ezúton is köszönjük Makai György csapatvezetőnek az egész éves segítségét, valamint gratulálunk Forgács Andrásnak, aki nyolc győzelmével a bajnokság egyik legjobb pontszerzőjeként különdíjat érdemelt ki.

Sakk 2015.03.04 MTK győzelem a riválisok rangadóján

MTK győzelem a riválisok rangadóján Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, az MTK I. szoros küzdelemben nyert a Honvéd ASE ellen, a másodosztályú nemzeti sakk csapatbajnokság hetedik fordulójában.

Sakk 2015.03.03 Interjú Terbe Julival és Zsuzsival (VIDEÓ)

Interjú Terbe Julival és Zsuzsival (VIDEÓ) A sakkozó testvérpár, kiváló eredményeik alapján, tavaly ősszel felvételt nyert a Brüll Alfréd Akadémia ösztöndíjas sportolói közé. Erről és pályafutásukról kérdeztük őket.

Sakk 2015.02.15 Szépen menetelnek a sakkozók

Szépen menetelnek a sakkozók Míg a nemzetközi csapatbajnokság legutóbbi fordulója sima MTK Budapest győzelemmel zárult, addig a Budapesti felnőtt és ifjúsági csapatbajnokság vegyes eredményeket hozott. Az elmúlt hetek eseményeit összegeztük.

« Előző oldal 678910111213 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!