Keresés

Hírek

Sakk 2015.09.02 Ifjúsági negyedik, gyermek nyolcadik hely a Nemzeti csapatbajnokságon

Ifjúsági negyedik, gyermek nyolcadik hely a Nemzeti csapatbajnokságon Még az oviból idén elballagó is nyert két partit

Sakk 2015.06.30 Remekeltek az MTK Budapest sakkozói

Remekeltek az MTK Budapest sakkozói Egy arany- és egy bronzérmet szereztek az MTK Budapest sakkozói a korcsoportos magyar bajnokságon.

Sakk 2015.06.23 Jól állnak a Brüll akadémisták a magyar bajnokságon

Jól állnak a Brüll akadémisták a magyar bajnokságon Jelenleg is zajlik Balatonlellén a korcsoportos magyar bajnokság, a legjelentősebb egyéni utánpótlás-verseny a hazai viszonyokat tekintve. A bajnokságon 24 MTK Budapest játékos vesz részt, ezzel a kék-fehéreké a legnépesebb delegáció a mezőnyben, mely eredményességét illetően is az élmezőnybe várható.

Sakk 2015.06.06 Villámversennyel búcsúztak a szezontól (GALÉRIA)

Villámversennyel búcsúztak a szezontól (GALÉRIA) Az MTK Budapest sakkszakosztálya, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium színháztermében búcsúztatta a rendkívül sikeres, 2014/15-ös szezont. A díjátadó előtt sort kerítettek arra is, hogy megmérkőzzenek egymással.

Sakk 2015.05.27 MTK Budapest: Magasabb osztályba léphet!

MTK Budapest: Magasabb osztályba léphet! A 2014/15. csapatbajnoki szezon végeztével az NB II Erkel-csoportjában győztes MTK, valamint a Budapesti I. osztályban ezüstérmes MTK II. is jelezte a szövetségnek, magasabb osztályba lépne. A kérdés a versenybíróság döntésének értelmében eldőlt, mindkét gárdának sikerült a feljutás, ahogy korábban a harmadik számú csapat is kiharcolta az erősebb ligába való költözést.

Sakk 2015.05.09 Kiváló egyéni teljesítmények, csapatban gyengébb szereplés

Kiváló egyéni teljesítmények, csapatban gyengébb szereplés A Magyar Sakk Szövetség által Hajdúböszörményben megrendezett Rapid Országos Bajnokság egyéni versenyén összesen 11 MTK sportoló indult. A csapatversenyen mindhárom korosztályban egy-egy négyfős egység képviselte a kék-fehér színeket, így a három csapatban összesen 17 MTK-s sakkozó vett részt a megmérettetésen.

Sakk 2015.04.28 Bajnok az MTK Budapest

Bajnok az MTK Budapest Mindössze fél pont, de az megmaradt az előnyből az NB II Erkel-csoportjának zárólistáján. 108 mérkőzés után bajnok lett a csapat.

Sakk 2015.04.15 Feljutással kecsegtető bravúros ezüst

Feljutással kecsegtető bravúros ezüst A Budapesti Felnőtt Csapatbajnokság I. osztályának utolsó fordulójában bravúros győzelmet aratott az MTK II., a gyakorlatilag behozhatatlan előnnyel vezető, és eddig minden mérkőzését megnyerő Aquaréna Kőbánya SC II. otthonában.

Sakk 2015.04.08 Terbe Julianna országos bajnok

Terbe Julianna országos bajnok A Brüll Alfréd Akadémia sakk-programjának első országos bajnoki címének örülhettünk Húsvétkor.

Sakk 2015.04.01 Ezüstközelben

Ezüstközelben Igazi rangadó volt az MTK – MLTC mérkőzés a Budapest I. osztályú csapatbajnokságban. A kissé tartalékos MTK-nak végül szoros küzdelemben sikerült legyőznie hasonló játékerőt képviselő ellenfelét, így megvan az esély, hogy a csapat megszerezze a valószínűleg feljutást jelentő második helyezést a bajnokság végén.

« Előző oldal 67891011121314 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!