Keresés

Hírek

Sakk 2015.10.10 Sakksikerek minden szinten

Sakksikerek minden szinten Több fronton is helyt kellett állniuk a kék-fehér versenyzőknek, és mindenki kitett magáért.

Sakk 2015.09.29 Terbe Julianna (nagy)mesteri terve

Terbe Julianna (nagy)mesteri terve Ugyan alig vagyunk túl a naptári év felén, a közelmúltban véget ért U20-as sakk világbajnokság jó apropót kínált arra, hogy elemezzük a szezon eddigi történéseit Terbe Juliannával, az MTK Budapest fiatal tehetségével, a Brüll Alfréd Akadémia tagjával.

Sakk 2015.09.25 Egy sima, egy fordított

Egy sima, egy fordított A héten startolt a sakkozók Budapesti felnőtt csapatbajnoksága, és az MTK Budapest versenyzői a másod-, illetve harmadosztályban is érdekeltek voltak. Előbbiben nagyarányú győzelmet arattak a kék-fehérek, míg utóbbiban szoros meccsen maradtak alul.

Sakk 2015.09.16 Mátra SE - MTK Budapest II 1-11

Mátra SE - MTK Budapest II 1-11 Az NB II. nyitófordulójában a budapesti csapatbajnokságról frissen feljutott MTK II. kiütéses győzelmet aratott az Erkel csoportban tavaly 4. helyezést elérő Mátra SE vendégeként, és ezzel jelenleg a csoport élén áll. Szabolcsi János csapatkapitány beszámolója.

Sakk 2015.09.15 Eredményeivel hálálja meg a bizalmat

Eredményeivel hálálja meg a bizalmat A hétvégi, gyöngyösi NB II-es csapatbajnokság első fordulója után beszélgettünk Marosi Leventével, az MTK Budapest - Brüll Alfréd akadémista sakkozójával.

Sakk 2015.09.02 Ifjúsági negyedik, gyermek nyolcadik hely a Nemzeti csapatbajnokságon

Ifjúsági negyedik, gyermek nyolcadik hely a Nemzeti csapatbajnokságon Még az oviból idén elballagó is nyert két partit

Sakk 2015.06.30 Remekeltek az MTK Budapest sakkozói

Remekeltek az MTK Budapest sakkozói Egy arany- és egy bronzérmet szereztek az MTK Budapest sakkozói a korcsoportos magyar bajnokságon.

Sakk 2015.06.23 Jól állnak a Brüll akadémisták a magyar bajnokságon

Jól állnak a Brüll akadémisták a magyar bajnokságon Jelenleg is zajlik Balatonlellén a korcsoportos magyar bajnokság, a legjelentősebb egyéni utánpótlás-verseny a hazai viszonyokat tekintve. A bajnokságon 24 MTK Budapest játékos vesz részt, ezzel a kék-fehéreké a legnépesebb delegáció a mezőnyben, mely eredményességét illetően is az élmezőnybe várható.

Sakk 2015.06.06 Villámversennyel búcsúztak a szezontól (GALÉRIA)

Villámversennyel búcsúztak a szezontól (GALÉRIA) Az MTK Budapest sakkszakosztálya, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium színháztermében búcsúztatta a rendkívül sikeres, 2014/15-ös szezont. A díjátadó előtt sort kerítettek arra is, hogy megmérkőzzenek egymással.

Sakk 2015.05.27 MTK Budapest: Magasabb osztályba léphet!

MTK Budapest: Magasabb osztályba léphet! A 2014/15. csapatbajnoki szezon végeztével az NB II Erkel-csoportjában győztes MTK, valamint a Budapesti I. osztályban ezüstérmes MTK II. is jelezte a szövetségnek, magasabb osztályba lépne. A kérdés a versenybíróság döntésének értelmében eldőlt, mindkét gárdának sikerült a feljutás, ahogy korábban a harmadik számú csapat is kiharcolta az erősebb ligába való költözést.

« Előző oldal 5678910111213 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!