Atlétika
Nagy Marcell

Rend van a fejekben

Publikálva: 2018.03.01 Frissítve: 2018.02.28 Röplabda

Tóth Gábor együttese a helyén tudja kezelni a nyolcas győzelmi sorozatot.

Csapatunk folytatta jó szériáját, legutóbb Szombathelyről hoztuk el a három pontot. Érdekes módon a második, a harmadik és a negyedik szett elején is le tudtuk rázni ellenfelünket, ám a Haladás mindannyiszor vissza tudott jönni a játszmába.

– Nagyon veszélyes a gyorsan megszerzett, nagy előny – figyelmeztetett Tóth Gábor. – Lankad a figyelem, jönnek a hibák, ezt használta ki a Haladás is. Szerencsére a szettek végére ez rendre átfordult, mindig össze tudtuk szedni magunkat a hajrára.

Tóth Gábor tanítványai nyolc meccsükből nyolcat nyertek az NB I Ligában, így nem meglepő módon vezetik az alsóházat. Felmerül a kérdés, milyen hatással van ez a játékosokra, mennyire nehéz őket a földön tartani.

– Hál Istennek ebből még nem volt probléma, a lányok helyén tudják kezelni a sikerszériát. Tudják ők is, hogy az igazán fontos dolgok csak ezután, a rájátszásban várnak ránk.

Szombaton az első számú üldözőnk, a Penta-Gödöllői RC látogat a Városmajorba. A két csapat első meccsét 3:1-re nyertük a Török Ignác Gimnáziumban.

– Bármilyen arányú győzelem esetén már nagyon kedvező helyzetből várhatjuk az utolsó fordulót – vélekedett vezetőedzőnk. – Nem szabad kapkodnunk, türelmesen kell játszani, és kihasználni a meccs közben adódó lehetőségeket. Ez lesz a legfontosabb.

A szombati mérkőzésen Sík Barbara és Halász Tibor fújja a sípot.

2018. március 3. 17:00 MTK Budapest–Penta-Gödöllői RC; MTK Budapest Röplabdacsarnok (1122 Budapest; Szamos utca 2/C.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!