Keresés

Rangadó a javából

Publikálva: 2018.11.07 Frissítve: 2018.11.06 Röplabda

Az NB I Liga két veretlen csapata méri össze erejét szombaton: a Kaposvár látogat a Városmajorba.

A női röplabda NB I 7. fordulójában a listavezető Kaposvár látogat a Városmajorba. A mieinkhez hasonlóan veretlen, 18 pontot gyűjtő somogyiak csupán jobb szettarányuknak köszönhetően előzik meg Tóth Gábor együttesét a tabellán.

– Hazai pályán hagyományosan jól teljesítünk, akár erősebb ellenfelekkel szemben is, ez tavaly is többször bizonyítottuk – vélekedett vezetőedzőnk. – Ezúttal két százszázalékos csapat találkozik, bátran nevezhetjük presztízsmeccsnek a szombatit. A Kaposvár papíron nagyobb nevekből áll: rutinos légiósok és válogatott játékosok alkotják a csapat gerincét. Mindig nagy élmény ilyen jól felkészített, erős ellenfelekkel játszani, remek tapasztalatot jelenthet fiatal csapatunknak.

Gábor a fentiek ellenére is úgy gondolja, a bajnokság jelenlegi szakaszában nem érdemes túl nagy jelentőséget tulajdonítani a szombati mérkőzésnek.

Egyik oldalon sem kell tragédiaként megélni, ha a hétvégén megszakad a veretlenség – szögezte le vezetőedzőnk. – A Kaposvár és mi is áprilisra igyekszünk időzíteni a csúcsformánkat, hogy a rájátszásban el tudjuk érni a célkitűzéseinket. Ettől függetlenül küzdelmes, közönségszórakoztató mérkőzésre számítok, amelyen ha mindkét csapat a tudásához méltóan fog játszani, tulajdonképpen mindenki nyer.

A mérkőzés pikantériája, hogy a vendégek kispadján nem más ül, mint a Gáborral korábban Békéscsabán együtt dolgozó Szasa Nedeljkovics.

– Szerettem Szasával együtt dolgozni. Hatalmas tudású és munkabírású szakember, aki bárhol megfordul, remek dolgokat ér el. Sokat tanultam tőle a játék minden területén, és bár nyilván igyekszem szélesíteni a spektrumomat, de ő remek alapot adott ehhez. Megtiszteltetés lesz ellene meccselni.

A szombati mérkőzésen Mezei Zoltán és Pőcze Attila fújja a sípot.

2018. november 10. 17:00 MTK Budapest–1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem (NB I Liga, 7. forduló); MTK Budapest Röplabdacsarnok (1122 Budapest, Szamos utca 2/C.)

MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!