Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

President's Cup

Publikálva: 2020.02.20 Frissítve: 2020.02.20 Taekwondo

Volt és lesz is jobb.

A szerdai nappal a felnőtt versenyek befejeződtek a Helsingborgban zajló, G2-es besorolású President’s Cupon, ahol két magyar is pástra lépett. Csütörtökön a kadetek, pénteken a juniorok lesznek érdekeltek.

A Brüll Alfréd Akadémia tagja, Patakfalvy Csenge győzelemmel rajtolt az 57 kg-osok mezőnyében. A dán Frederiksen ellen csupán a hajrában engedett ellenfelének pontot, végül 10-2-re nyert, és jutott a legjobb 32 közé. Ott viszont a finn Mikkonen útját állta. Az északi lány hamar tetemes, 9-0-ás előnyt szorgoskodott össze, ahonnan nem sikerült Csengének visszakapaszkodni (5-20 a vége), aki így a nyolcaddöntőben kerülésért rendezett mérkőzésen búcsúzni kényszerült.

A szintén Brüll akadémista, Patakfalvy Luca ugyanabban a súlycsoportban Martin Perez ellen, a nap első mérkőzésén kellett, hogy pástra lépjen. A spanyol hamar hárompontos előnyre tett szert, amit a második harmadban növelni tudott. Luca ugyan ment előre és elkezdte gyűjteni a pontokat, de Martin Perez nem engedte közelebb és végül 16-9-re nyerni tudott.

Salim Sharifnak (54 kg) nem volt szerencséje az ukrán Funkendorf ellen. Bár a hajráig vezetett, az utolsó másodpercben kapott testtalálattal kikapott a tizenhat közé kerülésért rendezett mérkőzésen.

Február 21-én, pénteken a juniorokkal zárul a verseny, akkor Salim Omarnak drukkolhatunk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!