Karate
Sterck Laura

Piknik a jégen a Bátor Táborért (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2018.09.14 Frissítve: 2018.09.13 Rövidpályás gyorskorcsolya

Nemes ügy mellé álltak gyorskorcsolyázóink.

Rövidpályás gyorskorcsolya-válogatottunk nemes ügy mellé állt: közös programmal támogatja a Bátor Tábor Alapítványt. Akik október 6-ig adományaikkal segítik a tábor családi turnusait, kis szerencsével együtt piknikezhetnek és korcsolyázhatnak az olimpiai bajnokokkal is.

Ahogy rövidpályás gyorskorcsolya-válogatottunk tagjai nap mint nap kihívásokkal szembesülnek a jégpályán, úgy a súlyos beteg gyerekek is próbatételeket teljesítenek a Bátor Táborban – a csapatmunka, a korlátok megismerése és túlszárnyalása összeköti őket az élsportolókkal.

Klubunk sportolói, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Oláh Bence és Varnyú Alex mellett Burján Csaba és Knoch Viktor elhatározta, közös programmal támogatja a tábor október végén induló, családi turnusait, melyek keretében a hét év alatti daganatos, májtranszplantált, súlyos diabétesszel és vérzékenységgel élő gyermekek családtagjaikkal együtt ingyenesen vehetnek részt az élményterápiában.

A szeptember 6-tól október 6-ig tartó kampány keretében tombolajegyek megvásárlásával lehet támogatni a Bátor Tábor Alapítványt. Aki nagyobb összeget adományoz, növeli az esélyét arra, hogy találkozzon a hazai korcsolyasport kiválóságaival. A kampány lezárása után sorsolással dől el, ki az a szerencsés, aki a Gyakorló Jégcsarnokban négy barátjával együtt a jégen piknikezhet, beszélgethet és korcsolyázhat is a sportolókkal. A többieknek sem kell csüggedniük: ha október 6–7-én kilátogatnak a Gyakorló Jégcsarnokba, az országos bajnokságon szoríthatnak a rövidpályás gyorskorcsolyázókért.

Aki szeretne segíteni, hogy minél több család kapjon új erőre a Bátor Táborban, ITT adományozhat.

Forrás: moksz.hu

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!