Atlétika
Krizsán Xénia

Patakfalvy Luca az év legjobbja!

Publikálva: 2017.11.26 Frissítve: 2017.11.26 Taekwondo

Remek szezont zárt az MTK kiválósága.

Összesen 174 versenyző vett részt az idei országos bajnokságon szombaton a Promontor utcai BMTE Sporttelepen. Délelőtt a gyermekeké és újdonságként a veteránoké volt a pást, délután a kadet, a junior és a felnőtt versenyeket bonyolították.

A gyermekek között Patakfalvy Domonkos ezüsttel, Tóth Kleopátra és Csáki Hanna pedig arannyal zárta a megmérettetést.

A junior, a felnőtt és a kadet kategóriákban három aranyéremnek örülhettünk: Patakfalvy Luca, Patakfalvy Csenge és Tóth Dáriusz is az élen végeztek, míg Kelen Bailey és Szatmár Enikő ezüstöt nyertek, Mikola Roland pedig bronzzal zárt. Összességében ez az eredménysor a csapatok közti elszámolásnál az ötödik helyre volt elég.

A megnyitó ünnepségen adták át az év legjobbjainak járó díjakat. 2017-ben Patakfalvy Luca gyűjtötte a legtöbb pontot, Molnár Bendegúzt és Kopcsik Laurát megelőzve. A korcsoportonkénti díjazásban Füredi Rebeka a felnőtt, Patakfalvy Luca a junior, míg Molnár Bendegúz a kadet korosztályban bizonyult a legjobbnak idehaza.

A csapateredmények ITT, a felnőtt, junior és kadet eredmények ITT, a gyermek és veterán eredmények pedig ITT érhetőek el. 

Forrás: wtftaekwondo.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!