Atlétika
Szabó Beatrix

Ötpontosok rangadója

Publikálva: 2019.11.07 Frissítve: 2019.11.07 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 9. fordulójában a Szombathelyi KKA látogat az Elektromos-csarnokba.

Igazi alsóházi rangadót rendeznek szombat este a Népfürdő utcában: csapatunk az újonc Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia együttesét látja vendégül.

Mindkét csapat öt ponttal várhatja a szombati összecsapást, igaz, ellenfelünk kilenc, mi nyolc meccsen gyűjtöttünk ennyit. Marosán György tanítványai a Dunaújváros és a Szent István ellen kettő-kettő, a Fehérvár ellen egy pontot szereztek. A mieink a Békéscsabát és a Debrecent győzték le, illetve a DKKA-val játszottak döntetlent.

A szombathelyiek legeredményesebb játékosa a 9 meccsen 45 gólt jegyző Biljana Bandelier, míg nálunk a 8/52-es mutatóval büszkélkedő Tóth Eszter a házi gólkirály.

– Öt pontja van a Szombathelynek, voltak bravúrgyőzelmei, és meglepő vereségei is. Jól erősítettek a nyáron, de talán még kell nekik kis idő, hogy összecsiszolódjanak – vélekedett Golovin Vlagyimir. – Szeretném, ha ott folytatnánk, ahol a Debrecen ellen abbahagytuk. Elszántan kell játszanunk, a lehető legkevesebb hibával.

A szombati mérkőzésen Hargitai Gábor és Markó Gábor fújja a sípot, a hivatalos személyek Kovács István és Péli Sándor lesznek.

2019. november 9. 18:00 MTK Budapest–Szombathelyi KKA (K&H liga, 9. forduló); Elektromos-csarnok



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!