Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Ötpontos vereség

Publikálva: 2019.03.23 Frissítve: 2019.03.23

A jó védekezés nem volt elég.

MTK Törökbálint–Bp. Honvéd SE 66-71 (21-23, 14-22, 15-8, 16-18)
Törökbálint Sportközpont
statisztikai lap

Végig szorosan alakult az első negyed, az adok-kapokból a Honvéd jött ki kicsit jobban, és szerzett kétpontos vezetést (21-23).

Sokáig hasonló mederben haladt a második játékrész, de 32-32 után igencsak megakadtunk, és ekkor, néhány percre, a védekezésünk is többször fellazult. Az időszakos szétesésünket a vendégek azonnal büntették, és a félidőre tízpontos hátrányt szedtünk össze (35-45).

A második játékrészben sem termeltük a pontokat, de a harmadik negyed végére, főként a kitűnő védekezésünknek köszönhetően, három pontra felzárkóztunk (50-53).

A záró etapban nem tudtuk kosárral befejezni az első két akciónkat, viszont gyorsan kaptunk két duplát, így ismét mi kapaszkodhattunk (50-57). Másfél perccel a vége előtt 60-63 volt az állás, de a végjátékban – bár mindent megtettek a mieink – megszerezte a győzelmet a Honvéd.

Nem maradt más választásunk, az alapszakasz utolsó mérkőzésén idegenben le kell győznünk a Békést!

Bódi Ferenc: – Gratulálok a Honvédnak, mert megérdemelten nyertek! Az egész mérkőzésen kerestük önmagunkat. Az akarattal ezúttal sem volt gond, de hiába védekeztünk az egész bajnokságban jól, ha a támadó oldalon nem követjük a megbeszélteket, pedig nem lehetetlen dolgokat kérek. Fegyelemre, figyelemre, koncentrációra lenne szükség. Sajnos az az érzésem, hogy nem tudunk felnőni a feladathoz. Fel van adva a lecke, a jövő héten kiderül, ki a legény a gáton!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!