Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Összeállnak a sikerkovácsok

Publikálva: 2014.08.05 Frissítve: 2014.08.07 Karate

Együttműködik a Dynamic KSE és az MTK Budapest. S. Kovács Ádám az MTK karate-szakosztályának elnök-igazgatója kifejezetten örül az új felállásnak, és azt reméli, hogy nemcsak itthon, hanem a nemzetközi versenyeken is sikeresek lesznek a kék-fehér karatékák.

A junior világbajnok, világjátékok győztes, világ- és Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, sokszoros magyar bajnok szakvezető szerint nagy jövője van az együttműködésnek:

Összeállnak a sikerkovácsok

  • A Dynamic Karate Sportegyesület az utóbbi években, zsinórban ötször nyerte el a legeredményesebb csapat címét a magyar bajnokságon. Már ez az adat is önmagáért beszél, de a számos nemzetközi siker is bizonyítja, hogy a Dynamicnál rendkívül komoly munka folyik, korosztálytól függetlenül. Örömömre szolgál, hogy a jövőben már közösen, MTK-Dynamic néven küzdünk ezekért a sikerekért. Bízom benne, hogy az együttműködéssel zökkenőmentesebbé tehetjük a sportolók és az edzők munkáját, és még eredményesebbek leszünk, úgy a hazai, mint a nemzetközi porondon – fogalmazott Ádám.

Fischer Mihály, aki 2012-ben elnyerte az „Év vezetőedzője” címet, így kommentálta az új helyzetet:

  • Nagy öröm számunkra hogy ilyen nagy múltú klubbal dolgozhatunk a jövőben. Tervünk, hogy a közös munka eredményeként rengeteg kiváló karatékát és eredményes sportolót neveljünk, ezzel öregbítve az egyesület hírnevét.

Miklós Nikolett, aki két éve az „Év utánpótlás-edzője” lett, szintén optimista:

  • Célunk, hogy a következő Európa- és világbajnokságokon minél több MTK-Dynamic versenyző szerepeljen és érjen el dobogós helyezést. Különösen pozitív, hogy  a két klub együttműködésével minden feltétel adott a magas színvonalú szakosztály felépítéséhez.

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!