Kézilabda
Koronczai Petra

Ők lehetnek az év legjobbjai

Publikálva: 2019.01.10 Frissítve: 2019.01.09

Több MTK-s is esélyes az „Év sportolója” gálán.

Keddtől már 61. alkalommal szavazhatnak a sportújságírók a legjobbak legjobbjaira, az egyes kategóriák győzteseire az M4 Sport – az „Év sportolója” gálán derül fény, melyet február 14-én rendeznek a Nemzeti Színházban.

Egyesületünk több kategóriában is érdekelt: Babos Tímeát a nőknél, míg Liu Shaolin Sándort és Liu Shaoangot a férfiaknál jelölték a legjobb sportolónak járó díjra.

Az év csapata elismerésre esélyes lehet a világbajnok junior női kézilabdaválogatott, melynek szövetségi kapitánya, Golovin Vlagyimir, a klubunk edzője.

Az egyéni sportágak csapatversenyében a Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang által fémjelzett, olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolya váltó természetesen ott van a lehetséges díjazottak között, míg az év edzője kategóriában klubunkat Bánhidi Ákos és – a már említett – Golovin Vlagyimir képviseli.

Az év női labdarúgója díj jelöltjei között három MTK Hungária FC játékost is találhatunk Csányi Diána, Turányi Lilla és Szőcs Réka személyében.

Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke az M4 Sporton ismertette a listákat. Az MSÚSZ elnöksége és a Magyar Paralimpiai Bizottság 11 kategóriában, tízes jelöltlistát állított össze.

Az év góljára az M4 Sport honlapján január 14-től voksolhatnak a szurkolók. Az MLSZ Életműdíjasát a labdarúgó-szövetség elnöksége, az MSÚSZ-MOB Életműdíjast pedig a két szervezet választja meg.

Az M4 Sport - az „Év sportolója” gálát élő televíziós közvetítés keretében február 14-én, csütörtökön 20:00 órától a Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége.

Az esemény sajtótájékoztatója február 4-én, csütörtökön 11:00 órakor lesz szintén a Nemzeti Színházban, amelyen a szervezők ismertetik, hogy az egyes kategóriákban kik kerültek az első három közé.

Forrás: m4sport.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!