Keresés

Oda kell tenni magunkat!

Publikálva: 2017.04.12 Frissítve: 2017.04.12 Röplabda

Csütörtökön kivívhatja a továbbjutást az MTK Budapest női röplabdacsapata.

1-0-ra vezet az MTK Budapest női röplabdacsapata az egyik fél két győzelméig tartó párharcban a Penta-Gödöllői RC ellen. Alberto Salomoni tanítványai három szettben győzték le Szabó Adriennt elvesztő ellenfelüket szombaton.

– Nem koncentráltunk eléggé az első meccsen, ennél több kell a visszavágón – értékelt meglehetősen önkritikusan Nagy Fanni, a kék-fehérek liberója. – Főleg a végjátékban, a szettek végéhez közeledve hibáztunk sokat: mindhárom játszmában magabiztos előnyt szereztünk, aztán magunkra húztuk a Gödöllőt.

A két együttes mindkét meccsét az MTK Budapest nyerte az alapszakaszban, Gödöllőn és a Városmajorban is 3-0-ra tudtak győzni a kék-fehérek. Ez persze nem jelent semmit a csütörtöki találkozóra vonatkozólag, tudja ezt jól Nagy Fanni is.

– Nehéz meccsre számítok, mindenképpen vissza akar majd vágni a Gödöllő. Ráadásul az első meccsen Szabó Adrienn megsérült, így biztos érte is küzdeni fognak. Nincs mese, oda kell tenni magunkat!

Az már a hétvégén eldőlt, hogy amennyiben az MTK Budapest továbbjut, úgy a Kaposvárt legyőző UTÉ-val kell megküzdenie az ötödik helyért. Ez a párosítás több szempontból is pikáns lehet.

– Nyilván mi is az UTÉ-val szeretnénk játszani: egyrészt, mert ez azt jelentené, hogy az ötödik helyért küzdhetünk, másrészt pedig többen megfordultunk korábban Újpesten.

A csütörtöki mérkőzést Bodrogi László és Csizmarik József vezetik, segítőik Kulcsár Gergely és Villás Tibor lesznek.

2017. április 13. 18:00 Penta-Gödöllői RC – MTK Budapest; női röplabda NB I-es bajnoki mérkőzés, SZIE Sportcsarnok (2100 Budapest, Páter Károly utca)

MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!