Atlétika
Krizsán Xénia

Oda kell tenni magunkat

Publikálva: 2016.02.20 Frissítve: 2016.02.20 Röplabda

Nagy Fannival, az MTK Budapest liberójával beszélgettünk a csapat kilátásairól.

Három találkozó vár még az MTK Budapestre, a női röplabda NB I alapszakaszában. A kék-fehérek kilátásairól, a csapat egyik legkiegyensúlyozottabban és legjobban teljesítő tagjával, Nagy Fannival beszélgettünk. 

– Két hét pihenő után fordultok rá az alapszakasz hajrájára: Kecskemét, Nyíregyháza, és Békéscsaba. Hány ponttal számoltok ezen a három meccsen?

– Nyilván kilenc pontot szeretnénk szerezni, meglepetéseket okozni, de talán nem ez a realitás. A Kecskemét ellen három ponttal számolunk, ez nem titok, de a Nyíregyházának is jó lenne visszavágni az otthoni vereségért. A Békéscsaba ellen ősszel sikerült borítani a papírformát, ezt nem lenne rossz megismételni. 

– Az ősszel 3-0-ra vertétek a Pincelakat-RÖPKE SÉ-t. Ezúttal milyen mérkőzésre számítasz?

– Mindenféleképpen küzdős, hajtós meccs lesz. Bár most az utolsó előtti helyen állnak, de lelkes, fiatal csapatról van szó, így nem vehetjük félvállról a mérkőzést. Oda kell tennünk magunkat, ha három ponttal akarunk távozni Kecskemétről.

– A téli hónapokban mintha kicsit döcögött volna a csapat szekere, de a Vasas-Óbuda ellen már voltak biztató jelek, és utána a Miskolcot is sikerült legyőzni. Kijelenthetjük, hogy kijöttetek a hullámvölgyből?

– Én úgy látom, hogy javul az edzésmunkánk, és az Újpest ellen is voltak ígéretes momentumaink. A miskolci mérkőzés – nem lenézve a hazaiakat – nem is jöhetett volna jobbkor, ránk fért már az ilyen önbizalom-növelő győzelem. 


– Ezek szerint megtartható az ötödik hely?

– Mindenképp ez a cél, ezen dolgozunk. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!