Atlétika
Szabó Beatrix

Német túra

Publikálva: 2018.05.18 Frissítve: 2018.05.18 Sándor Károly Akadémia

U17-es csapatunk Németországba utazott nemzetközi tornára.

A bielefeldi Theesen csapata rendezi meg az U17-es nemzetközi torna 45. felvonását, amire az MTK Budapest is meghívást kapott. Az eseményen korábban olyan játékosok tűntek fel, mint Mario Götze, Julian Draxler, Marco Reus vagy Robin van Persie. Az  idei kiírásban is rengeteg tehetséges fiatal játékossal mérheti össze tudását csapatunk.

Csoportunkban a Gamba Oszaka, az FC Nordsjaelland és a házigazda VfL Theesen került, míg a másik négyesben a Grasshoppers, a Lokomotív Moszkva, a Hannover és az Arminia Bielefeld mérkőzik meg a továbbjutásért.

Az MTK Budapest 18 játékossal utazott Németországba. Kapusposzton Winter Dániel és Vukman Donát, a védelemben Gézárt Attila, Sághy Félix, Kópis Róbert, Mogyorósi Viktor, Várkonyi Bence és Zana Dávid, a középpályán Kata Mihály, Kovács Máté, Holló Péter és Vertetics István, támadóposzton pedig Forrai Zoltán, Pál Vilmos, Kapronczai Gergely, Font Borza Gabriel, Dér Zalán és Marosi Norbert kapott „menetlevelet". A szakmai stábban Székely Zsolt vezetőedző mellett Kővári Péter, illetve Németh Miklós felügyeli csapatunk munkáját.

A programban május 19-én az FC Nordsjaelland elleni mérkőzés szerepel 16:55-kor, majd 20-án duplázunk, előbb a Gamba Oszaka ellen 11:50-kor, majd a házigazda VfL Theesen ellen 16:45-kor. A csoportmérkőzések eredményei alapján 21-én rendezik a helyosztókat, illetve az elődöntőket és a döntőt, így hétfőn is vár mérkőzés csapatunkra.

Német túra

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!