Atlétika
Szabó Beatrix

Nem múlt el nyomtalanul a kecskeméti vereség (GALÉRIA)

Publikálva: 2017.11.11 Frissítve: 2017.11.15 Kézilabda

Véget értek a Magyar Kupa küzdelmeink.

Alba Fehérvár KC – MTK Budapest 31-27 (18-14)
KÖFÉM Sportcsarnok, 500 néző
Vezette: Bócz, Wiedemann

Alba Fehérvár KC: Mistina, Gabina – Májer 3, Gorsenyina 7 (4), Mendy 7, Zsilinszkajtye 1, Boldizsár, Pelczéder 5, Gyorgyijevszka 3, Mayer 1, Temes 1, Piller, Nascimento 3 (3), Rózsás
Vezetőedző: Deli Rita

MTK Budapest: Terenyi, Hlogyik – Szádvári, Termány 4, Tóth E. 6, Dakos 4, Karnik 5 (4), Slakta, Valovics 1, Kuti 3, Kovács G. 1, Sallai 1, Gorilszka, Mód 1, Blazsek 1
Vezetőedző: Golovin Vlagyimir

A női kézilabda Magyar Kupa második fordulójában csapatunk az Alba Fehérvár KC otthonába látogatott. Golovin Vlagyimir tanítványai a KÖFÉM Sportcsarnokban szerették volna kiköszörülni a Kecskeméten esett csorbát.

Bár a mérkőzés első gólját Karnik Szabina szerezte, hétméteresből, csapatunk csak az első tíz percben tudta tartani a lépést a Fehérvárral. Sajnos a védekezésünk bőven hagyott kívánnivalót maga után, így fordulhatott elő, hogy az első játékrész hajrájához közeledve már 17-10-re is vezettek Deli Rita tanítványai. A félidő utolsó pár percében faragni tudtunk hátrányunkból – nem kis részt a csereként beálló Hlogyik Petra védéseinek köszönhetően –, így végül négygólos hazai előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok (18-14).

A játék képe sajnos a második félidőben sem változott. Bár az első tíz percben tartani tudtuk a 3-4 gólos különbséget, 22-19 után három gyors találattal ismét lerázott minket az Alba Fehérvár KC. A hatgólos hátrány sem szegte kedvét az MTK-s lányoknak, és a hajrában másodszor is kozmetikázni tudtak az eredményen, de a hazaiak továbbjutása nem forgott veszélyben. (31-27).

Csapatunk legközelebb november 15-én, a Vác ellen lép pályára, az Elektromos Csarnokban.

Golovin Vlagyimir:Idegesen játszottunk, gondolom az utolsó, Kecskemét elleni bajnoki miatt. Időnként láttam szép dolgokat, de az elejét nagyon elrontottuk. Hullámzó volt a teljesítményünk: mínusz hétről visszajöttünk háromra, örülök, hogy volt tartása a csapatnak. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!