Atlétika
Krizsán Xénia

Nem fogunk unatkozni

Publikálva: 2016.04.28 Frissítve: 2016.04.28

Hat felnőtt csapatunkért is szoríthatunk hétvégén.

Röplabdacsapatunkat – akik a bajnokságot az ötödik helyen zárták –, valamint férfi kosarasainkat – akik pedig az NB I/B rájátszásában, az 5-8. helyért, jövő hét végén Debrecenben folytatják – leszámítva valamennyi felnőttcsapatunk érdekelt a hétvégén.

Lássuk időrendben, kiknek szurkolhatnak a kék-fehér szimpatizánsok!

A hétvége sportarzenálját vízilabdázóink nyitják, akik szombaton, nem sokkal a déli harangszó után kezdik összecsapásukat Szegeden, az OB I/B, 15-20. helyért zajló rájátszás, második fordulójában. Petz Gábor fiai, első találkozójukon, hazai pályán, 18-11-es vereséget szenvedtek a kaposváriak ellen, elérkezett a lehetőség a javításra.

2016.04.30. 12:45 SZTE EHÖK – MTK 1888.

A hétvége, MTK-s szempontból talán legnagyobb érdeklődésére számot tartó eseményét Dunaújvárosban rendezik. Teodoru Vaszilisz fiai, az OTP Bank Liga utolsó – 33. – fordulójában a Vasas FC ellen lépnek pályára. Mindkét együttes számára hatalmas téttel bír az összecsapás, a mieink a dobogóért, az angyalföldiek pedig az első osztályban maradásért küzdenek.

2016.04.30 16:30 MTK Budapest – Vasas FC.

Női kosárlabdázóinkra is a szezon egyik legfontosabb mérkőzése vár, szintén a Vasas ellen. Sztevan Csupics lányai, az amatőr női NB I. elődöntőjének harmadik összecsapásán lépnek parkettre. Az első meccset a mieink, a másodikat pedig ellenfelünk nyerte, így a két győzelemig tartó párharc, mindent eldöntő, harmadik találkozójának győztese, a bajnoki döntő egyik résztvevője.

2016.04.30. 18:00 MTK Budapest – Vasas Akadémia.

Kézilabdázóink hosszú útra indulnak. Golovin Vlagyimir együttese, az NB I., 9-12. helyéért zajló alsóházi rájátszás, harmadik fordulójában Békéscsabára utazik. Az első fordulóban, Budaörsön győztek lányaink, a másodikban pedig, hazai pályán, a mosonmagyaróváriak ellen döntetlen értek el. A sorminta szerint, most győzelem következik.

2016.04.30. 19:00 Eubility Group-Békéscsabai Előre NKSE – MTK Budapest.

Elérkeztünk a vasárnaphoz, amikor férfi és női labdarúgóinkért is szoríthatunk. Második csapatunk tavasszal jól szerepel az NB III. nyugati csoportjában. Tíz veretlenül megvívott összecsapás után, múlt hétvégén, a dorogiak ugyan jobbnak bizonyultak Pölöskei Gábor fiainál, és egygólos győzelmet arattak, így megszakadt a sorozat, de itt az idő, újra rá kell találni a helyes útra. Fiaink, a bajnokság 29. fordulójában, Csornára utaznak. Ellenfelünk sereghajtó, így kötelező hazahozni a három bajnoki pontot Győr-Moson-Sopron megyéből. 

2016.05.01. 17:00 Csornai SE - MTK Budapest II.

Női labdarúgóink Örökrangadón bizonyíthatnak a zöld fehérek otthonában. A Jet-Sol liga felsőházi rájátszásának negyedik fordulójában, fordulatos találkozón tartottuk otthon a három bajnoki pontot az győriek ellen, így ha ismét sikerül győznie Medgyes Péter csapatának a Bihari úton, egy pontra megközelítenék nemes ellenfelüket. Nem lesz könnyű, de meg kell próbálni.

2016.05.01. 18:00 Ferencvárosi TC – MTK Hungária FC.

Hajrá MTK!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!