Tenisz
Fucsovics Márton

Négy karatésunk jól küzdött

Publikálva: 2018.01.30 Frissítve: 2018.01.30 Karate

Tisztes helytállás az Open de Paris versenyen.

A felnőtt versenyzők Párizsban kezdték meg a 2018- as évet  a világ egyik, ha nem a legrangosabb versenyén, a Premier League Paris Openen.

A világranglista első 100 versenyzőjéből 64 főre korlátozták a nevezéseket, de így is 81 ország 756 fantasztikus karatésa indult.

Az MTK Budapest 2 kata és 2 kumite versenyzőt delegált Párizsba.

Katában Sterck Laura svájci ellenfelét 3-2- re legyőzte, majd a második körben a tajpeji bizonyult jobbnak, de vigaszágra így sem jutott.

Katában Koch Szabolcs hosszabb szünet után is tudta bizonyítani, hogy helye van a mezőnyben, belga, hong-kongi ellenfeleit legyőzve a harmadik körben a világranglista egyik élversenyzőjével, Antonio Diazzal került össze, aki ellen magabiztos katát járt, de nem nyert, így a legjobb 16 között zárt.

A -75 kg os kumitében Hárspataki Gábor szintén a legjobb 16 közé jutott. Két győztes küzdelem után iráni ellenfele megállította, de sajnos vigaszágra nem vitte tovább.

A -68 kg kategóriában Czagány Dóra az első körben az angol leányt magabiztosan verte, majd a másodikban a friss korosztályos világbajnok franciával került össze, aki megállította Dórit, így Laurához hasonlóan ő is a 32 között zárta a Premier League versenyt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!