Atlétika
Szabó Beatrix

NB I: Döntetlen Miskolcon

Publikálva: 2019.09.28 Frissítve: 2019.09.29 Labdarúgás női

Hat forduló után továbbra is veretlenek vagyunk.

JET-SOL Liga, 6. forduló
DVTK – MTK Hungária FC 1-1 (0-0)
Gólszerző: Barker (52.) illetve Palkovics (65.)

Sárga lap: Kaldaridou (64.), Boros (81.), Vachter (89.), Sandu (90+2.) ill. Németh (62), Turányi (77.)

MTK Hungária FC: Szőcs – Papp, Demeter, Turányi, Csolti – Nagy L., Csányi, Magyarics (Méry 73.), Nagy Á. (Palkovics 61.) – Németh (Farádi-Szabó 88.), Milunovics

Az első öt mérkőzését kivétel nélkül megnyerő csapatunk szombaton Miskolcra látogatott a JET-SOL Liga 6. fordulójában. A hazaiak négy mérkőzés után tíz ponttal álltak, így igazi rangadóra volt kilátás. 

A DVTK Stadionban rendezett találkozó első félidejében nem esett gól, a fordulást követően pedig a hazaiak szerezték meg a vezetést: az 52. percben egy szabadrúgás kombináció után Barker volt eredményes (1-0).

13 perccel később jött a mieink egyenlítése, a négy minutummal korábban beálló Palkovics 22 méterről bombázta a kapu bal alsó sarkába a szabadrúgás utáni kipattanót (1-1).

A folytatásban már nem esett gól, így hat forduló elteltével továbbra is veretlen Cseh András együttese, és három ponttal vezeti a bajnokságot az FTC-Telekom elött.

A válogatott EB-selejtezője miatt jövő héten nem rendeznek fordulót, utána pedig ismét Miskolcra látogatunk, ezúttal a kupában.

Cseh András értékelése:
- Ma nem játszottunk igazán jól, ezért nagyon értékesnek tartom ezt a döntetlent. Ez eddigi mérkőzéseken rengeteg helyzetet alakítottunk ki, ez a mai nap annyira sajnos nem sikerült, és ez annak köszönhető, hogy a Diósgyőr nagyon jól megszervezte a védekezését. Miután megszerezte a vezetést a DVTK, váltani kellett, szerencsére a becserélt Palkovics egy helyzetet értékesített. Ha a hazaiak ugyanolyan bátran játszanak, mint az első félidőben, lehet vesztesen hagyjuk el a pályát. 

 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!