Kézilabda
Török Lilly

Nagyot villantottunk Egerben

Publikálva: 2017.05.28 Frissítve: 2017.05.28 Ökölvívás

Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárt az MTK Budapest a Bornemissza Gergely nemzetközi emlékversenyen.

Az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban rendezett Bornemissza Gergely nemzetközi emlékversenyen eredetileg hat ökölvívóval indult volna klubunk, ám előbb Mezei Dominik belázasodott, majd Bakos Dominik – a német Viktor Junk elleni meccsén – megsérült, így négy legényünk maradt talpon. Közülük Sal Benedek,  az első körben egyhangú pontozással búcsúzott az Oláh Károllyal (ESI) vívott meccs után.

Maradt tehát Tanka Tamás és a két Barbosu, Tibor és Alex.

Tanka Tomi előbb a második menetben TKO-val verte Kálmán Dánielt (HHK), majd az ír Loomant iskolázta le 5-0-ás pontozással. A döntőben Zuró Zsolt (TÖB) volt az ellenfele, és megosztott pontozással kapott csak ki, így a második helyen végzett.

Barbosu Tibor nyitómeccsén, az első menetben kiütötte Horváth Zsoltot (MAA), majd a döntőért úgy kapott ki 4-1-re Hankó Kálmántól (KSI), hogy folyamatosan vérzett az orra, így a harmadik helyen fejezte be a versenyt.

Barbosu Alex technikai KO-val kezdett Vágási Denek ellen, majd 4-1-es pontozással verte Balogh Dávidot (KÖB), így bejutott a döntőbe, ahol a hazaiak versenyzőjével, Berecz Lionellel találkozott, és egyhangú pontozással nyert.

Az MTK Budapest – Drexler Géza tanítványainak – mérlege: egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérem az egri  Bornemissza Gergely nemzetközi emlékversenyen, melyen 11 ország sportolói vettek részt.

Soha rosszabbat!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!