Kézilabda
Szőke Szonja

Nagy csatában búcsúzott Timi

Publikálva: 2019.05.16 Frissítve: 2019.05.17 Tenisz

Mindkét szettben egy brék döntött.

ITF-tenisztorna, Nagyszombat, 2. forduló
Laura Siegemund (német)-Babos Tímea 7:5, 6:4

A mérkőzés 1 óra 55 percig tartott.

Az 57 perces első játszma nagy csatát hozott, amelyben minimális különbség döntött Siegemund javára.

A német játékos a negyedik gémben 30-40 után összesen négy fogadóelőnyt hárított, ez később fontosnak bizonyult. Siegemund ugyanis a kilencedik játékban 40-0-ra húzott el fogadóként, majd két adogatóelőny után elnyerte ellenfele szerváját.

Timi azonnal válaszolt, 30-ra brékelt, de sajnos a következő gémben csak egy labdamenetet nyert adogatóként. Ezután Siegemund 15-re szerválta ki a nyitó felvonást.

A második szett elején mindkét játékos tartotta a szerváját, de sajnos csak 2:2-ig. Ekkor Timi két bréklabdát hárított, de végül nagy csatában elveszítette az adogatását.

Siegemund ezután simán hozta a saját játékát (4:2), majd fogadóként 30-0-ra is vezetett. Timi feljött 30-30-ra, de végül nem tudta megvédeni a szerváját. A következő gémben az MTK Budapest játékosa húzott el 30-0-ra, majd 40-15-re. Timi kihasználta a második bréklabdát (3:5), majd meccslabdát hárított a következő gémben 30-40 után. Adogatóelőnyt követően újra volt labdája a negyeddöntőhöz a német játékosnak, de ezt is hárította az ellenfele. Timi végül hozta a szerváját.

Siegemund a következő játékban 40-0-ra vezetett, végül a negyedik meccslabdáját használta ki.

Timi így értékelte a mérkőzést: – Sajnos ma nem sikerült...Jó meccset játszottam, látom a javulást, de még van hova fejlődnöm nyilván. Találkozunk Párizsban!

Forrás: babostimea.hu, fotó: Empire Slovak Open 2019 Facebook

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!