Tenisz
Gálfi Dalma

MTK Budapest - Vasas FC 0-1 (0-0) GALÉRIA

Publikálva: 2016.07.17 Frissítve: 2016.07.17 Labdarúgás

Egy büntető döntött a nyitányon.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest - Vasas FC 0-1 (0-0)

OTP Bank Liga, 1. orduló

Dunaújváros, Dunaferr Aréna, 638 néző.

Vezette: Farkas Ádám, asszisztensek: Erős Gábor, Lémon Oszkár, Karakó Ferenc, Szilasi Szabolcs, tartalék-játékvezető Szalai Dániel.

Gólszerző: Ádám Martin (56. perc, 11-esből)

MTK Budapest: Hegedüs - Poór, Baki, Vukmir, Vadnai - Vass, Kanta - Gera, Korozmán, Szatmári I. - Nikacs.

Kispad: Groppioni - Deutsch, Szatmári L., Hrepka, Varga, Katona, Takács. Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz

Csere: Nikacs helyett Hrepka (60. perc), Korozmán helyett Katona (70. perc), Szatmári I. helyett Takács (77. perc)

Sárga lap: Poór (55. perc)

Vasas FC: Polekszics - Szivacski, Korcsmár, Debreceni, Ristevski - Hangya, Vida, Berecz - Remili, Pavlov, Ádám. Kispad: Nagy, Vaskó, Könyves, Kleisz, Osváth, Novák, Murka. Vezetőedző: Michael Oenning

Csere: Remili helyett Könyves (76. perc), Ádám helyett Kleisz (86. perc), Pavlov helyett Novák (86. perc)

Sárga lap: Berecz (5. perc), Remili (73. perc)

Teodoru Vaszilisz, vezetőedző (MTK Budapest): – Azt a feladatot kaptam, hogy a nemzetközi kupa első fordulójából jussunk tovább, ez sikerült. Másik feladat, amit teljesíteni szeretnék, hogy fiatalokat építsek be a csapatba, ez a mai napon elkezdődött, hiszen három újoncot avathattam, akiknek a teljesítményével meg vagyok elégedve, büszke vagyok rájuk, de fontos kihangsúlyozni, hogy hosszú út áll még előttük. A mérkőzés egészét nézve igazságosabb lett volna, ha mindkét csapat kap pontot. Jól védett a kapusuk, nem volt szerencsénk a kapu előtt. Nincs mese, pontokat kell szerezni, a hajtás és a tűz ott van a csapatban, csütörtökön megpróbálunk továbbjutni Bakuban, majd Gyirmóton kell pontot, pontokat szereznünk. Bese és Grgics csütörtökön kapott rúgást, nem akartam kockáztatni a játékukat, mert akkor hosszú távon elveszthettük volna őket.

Michael Oenning, vezetőedző (Vasas FC): – Hosszú ideje figyeltük az MTK Budapest mérkőzéseit, például  a héten Gyirmóton a nemzetközi kupában is. Abban reménykedtünk, hogy sok erőt kivesz belőlük a hétközi mérkőzés, de az első tíz percben láttuk, hogy nem így történt. Utána lassan visszatértünk a játékba, összességében nagyon jó mérkőzés kerekedett, ahol a szerencsésebb nyert. Fontos, hogy hamar szerezzünk pontokat, mert hosszú a szezon, amire ez a győzelem erőt adhat. Elégedett vagyok a csapattal, magukra és egymásra is rátaláltak, élmény velük dolgozni.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!