Atlétika
Jankovics Dániel

Mixi visszatért

Publikálva: 2017.04.25 Frissítve: 2017.04.24 Labdarúgás

Szerencsi Miklós hosszú kihagyás után léphetett pályára Pölöskei Gábor csapatában.

147 nap hosszú idő egy sportoló számára, ez hatványozottan igaz akkor, ha ezalatt csak a lelátóról figyelheti társait. Szerencsi Miklós novemberben szenvedett sérülést a DVSC-DEAC elleni összecsapáson, ahol a 13. percben el kellett hagynia a pályát. 

A sérülés előtt a szezonban számos fontos esemény történt már a támadó életében. Bemutatkozhatott a felnőtt csapatban, a Magyar Kupában kapott játékperceket az Oroszlány és a Balassagyarmat ellen. Ezen felül pályára lépett az Új Hidegkuti Nándor Stadion nyitómérkőzésén, de a második csapatban is remekelt, 16 mérkőzésen 8 gólt szerzett, és számtalan gólpasszt adott csapattársainak. A Tállya ellen pedig triplázni is tudott, kevesebb mint 30 perc alatt.

Mixi karrierjében újabb mérföldkő volt, hogy februárban megkötötte élete első profi szerződését, így hosszú ideig a kék-fehérek csapatát fogja erősíteni a 19 éves támadó, aki végre az FC Hatvan elleni mérkőzésen visszatérhetett a pályára. A találkozót követően tőle kértünk értékelést: – Harcos meccs volt, nem volt sok lehetőség egyik csapat előtt sem. A végén lehetett volna több komoly helyzet is, nem szép dolog ezt mondani, de a játékvezető lehet, hogy mérkőzést eldöntően nyúlt bele a találkozóba. Sajnáljuk, hogy csak egy pont lett a vége.

Természetesen szóba került a hosszú kihagyás, és az, hogy mi motiválta őt a rehabilitáció alatt: –Nagyon hosszú idő után léphettem újra pályára, remek érzés volt, régóta vártam rá. Nem úgy terveztem, hogy döntetlennel térek vissza, de ma csak ennyi volt bennünk. Végig nagyon vártam ezt a pillanatot, mellette pedig leginkább az első csapattal való edzések, illetve a Magyar Kupán illetve a stadionavatón kapott játékpercek lebegtek a szemem előtt, ezek voltak a fő motivációk számomra a rehabilitáció alatt.

Elővigyázatosságból csak 20 percet tölthetett a pályán Mixi, de a támadó úgy érzi, már többre is képes lenne: – Jó állapotban vagyok, nyoma sincs a sérülésemnek, bennem van, hogy több játékpercet tölthessek a pályán. Biztosnak érzem a térdem, a teljesen az edzői stáb rendelkezésére állok a további mérkőzésekre, ahol szeretnék újra gólokat és gólpasszokat szerezni.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!