Atlétika
Nagy Marcell

Mi lett vele? Tímár Edit (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2018.01.03 Frissítve: 2018.01.03 Röplabda

A heol.hu írt női röplabdacsapatunk technikai vezetőjéről, az ifik és a juniorok edzőjéről, Tímár Editről.

Tímár Edit 1990 és 2000 között tíz éven át játszott szülővárosa csapatában, az Egerben, amellyel hatszor szerzett bajnoki címet, ötször nyert Magyar Kupát, ráadásul 1997-ben az Év röplabdázójának választották.

– 2012-ben Ratimorszky Károly hívására a BSE-hez mentem, ahol másodedzőként és olykor játékosként számítottak rám. Budapestre költöztem, és 2013-tól az MTK Budapest (amelybe beleolvadt a BSE) technikai vezetőjeként dolgozom. Ezzel párhuzamosan tavalyig pályára is léptem, ha a szükség úgy kívánta. Edzőként a klub serdülő- és ifjúsági csapata tartozik hozzám.

Edit elismerte, rosszul érintette nevelőegyesületének megszűnése.

– Olvastam a klubról megjelent híreket, és sajnálattal vettem, hogy már az NB II-ben sem indul a gárda. Egy csodás korszak tagjaként, azért is tartom fájónak a visszalépést, mert éppen akkor szűnt meg az egylet, amikor TAO jóvoltából a sportág támogatottsága végre a helyére került. Nagy lehetőség veszett el, azonban bízom benne, hogy Piroska (Vajda Tiborné), Molnár Endre és Tóth Marcsi tanítványaiként lesznek majd olyan fiatalok, akik felnőtt szinten is játszanak majd egri színekben.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!