Atlétika
Magyari Zoltán

Megvannak az ellenfelek

Publikálva: 2018.06.22 Frissítve: 2018.06.23 Labdarúgás női

Cseh, török és koszovói rivális vár Cseh András együttesére a Bajnokok Ligájában.

Pénteken délután, a svájci Nyonban elkészítették a női labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező csoportkörének sorsolását. Az eseményen Szentgyörgyi Ákos technikai vezető, illetve két válogatott játékosunk, Szőcs Réka és Csányi Diána képviselte a kék-fehér színeket.

A 40 csapatot először az elmúlt öt évben elért eredményeik alapján rangsorolták: klubunk a 11. helyről, azaz a második kalapból várhatta a sorsolást, 11.960-as UEFA-koefficienssel.

A mieink a 4-es csoportba kerültek, annak is – értelemszerűen – a második helyére. Elsőként a negyedik kalapból kaptunk ellenfelet: a koszovói bajnokot, az FKK Mitrovicát.

Ezt követően a harmadik kalapból húztak: innen a török Ataşehir Belediyesport kaptuk, amely 4.290-es koefficienssel büszkélkedhet.

A végére maradt a legerősebb, első kalap: ezúttal nem volt szerencsénk, a lehető legerősebb ellenfelet kaptuk a Slavia Prága személyében. A csehek koefficiense 45.550, míg a második helyen rangsorolt Kazygurté, amellyel tavaly játszottunk, mindössze 28.920.

A selejtező csoporkör mérkőzéseit 2018. augusztus 7. és 13. között az Új Hidegkuti Nándor Stadionban és a III. Kerületi TVE pályáján rendezik. A csoportok győztesei, illetve a két legjobb csoportmásodik jut tovább a főtáblára.

4-es csoport:
1. SK Slavia Prága 45.550 (Csehország)
2. MTK Hungária FC 11.960
3. Ataşehir Belediyespor (Törökország) 4.290
4. KFF Mitrovica (Koszovó) 0.330

Megvannak az ellenfelek

 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!