Vívás – kard
Szatmári András

Más szint

Publikálva: 2018.11.25 Frissítve: 2018.11.24

15 percig tudott egyenrangú ellenfél lenni, de végig küzdött csapatunk Oroszlányban.

Oroszlányi SE Lions–MTK Törökbálint 92-61 (21-16, 21-15, 31-10, 19-20)

Oroszlány, Krajnyik András Sportcsarnok

statisztikai lap

Tudtuk, hogy a feljutási céllal összerakott Oroszlány idén más szintet képvisel, mint mi. Ennek ellenére mindent megtettek játékosaink, és amíg bírtuk erővel, partiban is voltunk. A 21-16-tal zárult első negyed után nagyon jól kezdődött számunkra a második játékrész, és az etap közepén rövid időre még vezettünk is (25-26). Utána viszont 17-5-ös hazai roham következett, így a félidőben 42-31-re ment az Oroszlány.

A harmadik negyedben viszont átgázolt rajtunk a hazai együttes (32-10 lett ez a szakasz), így a zárónegyed előtt már végképp eldőlt a mérkőzés (73-41). Megmaradt a tartása a csapatunknak, és egy ponttal megnyertük a befejező játékrészt, de összességében a nagyobb játékerő érvényesült.

Nekünk idén nem az egyik bajnokesélyes otthonában kell eredményesnek lenni, de gyakorlásnak jó volt a mérkőzés.

Bódi Ferenc: – Egy félidőn keresztül sikerült megnehezíteni a hazai csapat dolgát, és helyenként egész jól játszottunk. A második félidőre rengeteg olyan hibát vétettünk, ami alapvetően sem megengedett, legfőképp nem az oroszlányi katlanban. Ők ezt kíméletlenül kihasználták, extra dobónapot fogtak ki, amivel kialakították a nagyarányú különbséget. Nekünk nem őket kell megverni, nem ez volt az a mérkőzés, ami fontos számunkra, sokkal inkább a következő bajnoki, amit a Pécs ellen vívunk. Gratulálok az Oroszlány csapatának!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!