Atlétika
Nemes Rita

Magyar Kupa díjkiosztó (GALÉRIA)

Publikálva: 2019.06.13 Frissítve: 2019.06.13 Vívás – kard

A düsseldorfi Európa-bajnokság előtti utolsó találkozót és értekezletet kötötte össze a szövetség a 2018/19-es szezon Magyar Kupa díjátadójával.

Először Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség elnöke, majd Udvarhelyi Gábor szövetségi kapitány, végül pedig Boczkó Gábor sportigazgató kezdte azzal a mondandóját, hogy gratulált azoknak a magyar vívóknak, akik kiharcolták a részvételt a hétfőn kezdődő, düsseldorfi, olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon. 

A szükséges információk átadása mellett természetesen sor került a felszerelések kiosztására, a fotózásra – ám ami ennél is fontosabb: a 2018/19-es szezon Magyar Kupa-versenyeinek díjátadására. Így aztán valamennyi magyar válogatott vívó előtt vehették át díjaikat az egyéni és csapat Mk-aranyérmesek Csampa Zsolttól, valamint Kovács Bencétől, a sorozatot és a magyar vívást egyaránt támogató Pbt. Hungary vívófelszerelést gyártó cégtől a díjakat. 

A magyar küldöttség első harmada szombaton utazik Düsseldorfba, az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság színhelyére. Honlapunk az Eb-ről helyszíni tudósítással számol be, emellett livescore és livestream közvetítés is lesz Németországból. Hajrá, magyarok!

Férfi kardcsapat: MTK Budapest

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!