Atlétika
Nemes Rita

Legyőztük a Puskást (VIDEÓ)

Publikálva: 2019.02.19 Frissítve: 2019.02.19 eSport

FIFA Pro Clubs csapatunk továbbjutott a HPCL kupában.

MTK Budapest eSportPuskás Akadémia eSport 2-0 (1-0)

A HPCL Magyar Kupában a Puskás Akadémia eSport ellen léptünk pályára. Csapatunk Borbás – Latyak, Szabó, Sliders, Czifra Ati – Balásfalvi, Kárpáti, Bacsa, Rácz, Chris_maj – Czifra Tomi összeállítás mellett döntött az egy mérkőzésből álló párharcra. Ellenfelünk nem idegen, a kupában többször találkoztunk, illetve a bajnokságban is rendszeresen rangadószerű, izgalmas mérkőzéseket játszottunk a Fejér megyei alakulattal. 

Az összecsapás a várakozásoknak megfelelően kezdődött, mindkét csapat próbált fogást keresni a másikon, aminek a vége főleg középpályán zajló játék lett. Kisebb-nagyobb támadási kísérletek voltak mindkét fél előtt, de az első találatra a félidő hajrájáig várni kellett. Chris_maj hajszálpontos keresztlabdáját Balásfalvi kapásból a bal alsóba lőtte, így a szünetre egygólos előnnyel mehettünk. 

A második játékrészben sem változott sokat a játék képe, csapatunk mezőnyfölénye csak kicsit hagyott alább, de vezetésünk nem forgott veszélyben. Szokásunkhoz híven a félidő végét tettük izgalmassá, a második felvonásban is a hajrá hozta a gólunkat. A hosszabbítás hosszabbításában Czifra Tomi ugratta ki Chris_maj-t, aki egyedül vitte a kapusra a labdát, cselezett, majd a jobb alsóba passzolt, beállítva a végeredményt, amivel a HPCL kupa következő körébe jutottunk.

A mérkőzés felvétele:


Az MTK Budapest eSport szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!