Kézilabda
Kobela Tamara

Látogatóban

Publikálva: 2019.08.20 Frissítve: 2019.08.20 Labdarúgás

Egyesületünk vendégül látta az Almaz Antej U17-es csapatát.

Ismerős lehet vendégeink neve, hiszen minden évben U13-as csapatunkat meghívják Szentpétervárra, a Burcsalkin Kupára, ahol rangos nemzetközi csapatokkal mérhetjük össze tudásunkat.

A két csapat közti jó kapcsolatot ápolva Zakor Sándor, labdarúgó-klubunk tulajdonosa meghívta az orosz csapat U17-es gárdáját, amely örömmel fogadta el a meghívást. Vendégeink pedig, kihasználva a lehetőséget, számos programot és két edzőmérkőzést is leszerveztek. Megtekintették az Új Hidegkuti Nándor Stadiont, városnézésen vettek részt busszal, hajóval és gyalogosan is, és a Sándor Károly Akadémián lejátszott mérkőzés után az agárdi strandon is kikapcsolódtak.

Természetesen sporttevékenységben sem szenvedtek hiányt, a Salgótarjáni úti edzőpályán – meccsnapok kivételével – edzettek. Mellette szerdán a Ferencváros, szombaton pedig egyesületünk U17-es csapatát győzték le edzőmérkőzésen.

Utóbbiról U17-es csapatunk vezetőedzője, Székely Zsolt beszélt: – Örülünk, hogy mi is vendégül láthattuk az Almaz csapatát, amely minden évben meghív minket a színvonalas Burcsalkin Kupára! A mérkőzés első felében mezőnyfölényben játszottunk, de a gól nem jött, ennek ellenére nyugodtak voltunk, és bíztunk a győzelemben. A második kapott gólnál is biztosak voltunk a sikerben, a negyedik után viszont éreztük, ez nem a mi napunk. A második félidőben rosszabb volt a játékunk, de újabb gól nem esett. Hasznos volt a mérkőzés, hiszen keveset készültünk így együtt, rengeteg tanulsággal szolgált.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!