Hírek

Labdarúgás 2022.11.22 81 éves korában elhunyt Mészöly Kálmán

81 éves korában elhunyt Mészöly Kálmán Az MTK Budapest együttérzését fejezi ki a hozzátartozóknak, barátoknak, szurkolóknak, a Vasas-család tagjainak. Legyen neki könnyű a föld!

Labdarúgás 2022.07.09 Labdarúgás: elhunyt Törőcsik András

Labdarúgás: elhunyt Törőcsik András Szombaton, 67 éves korában elhunyt az MTK korábbi labdarúgója, aki az Újpest játékosaként vált a magyar futball meghatározó alajkává.

Labdarúgás 2022.07.05 Labdarúgás: ...és kinőtt a fű...(GALÉRIA)

Labdarúgás: ...és kinőtt a fű...(GALÉRIA) A napokban megjelentek az első fűszálak az MTK Labdarúgó Utánpótlás-nevelési Központ épülő pályáin. A Józsefvárosi pályaudvar korábbi területén készülő komplexum kivitelezése folyamatosan halad.

Labdarúgás 2022.03.14 Labdarúgás: még bő egy hónapig látogatható a „Hidegkuti 100” kiállítás (VIDEÓ)

Labdarúgás: még bő egy hónapig látogatható a „Hidegkuti 100” kiállítás (VIDEÓ) A Magyar Nemzeti Múzeum, a Puskás Intézet és az MTK Budapest által szervezett kiállításhoz kedvcsináló az „Öreg” című portréfilm Hidegkuti Nándorról.

Labdarúgás 2022.01.26 #We remember - Holokauszt emléknap

#We remember - Holokauszt emléknap Az Izraeli Nagykövetség felkérésére, csatlakozunk a World Jewish Congress kampányához, melynek keretében a január 27-i emléknapon ismert épületeket világítanak ki #WeRemember felirattal. Csütörtökön az Új Hidegkuti Nándor Stadion Hungária körút felőli oldalán is megjelenik a logó, 17:00 és 21:00 óra között.

Labdarúgás 2021.12.01 Labdarúgás: archív interjú Sándor Csikarral (AUDIÓ+LAPSZEMLE)

Labdarúgás: archív interjú Sándor Csikarral (AUDIÓ+LAPSZEMLE) A VIP páholy, a 90.9 Jazzy magazinműsora hetente jelentkezik a sportvilág legfontosabb eseményeivel. Mogyorósi Péter, a legenda 75. születésnapjára készített televíziós interjúját adaptálta rádióra. Az adásban Csikar mellett megszólal Grosics Gyula, Dalnoki Jenő és Szepesi György is.

Labdarúgás 2021.10.09 Elnöki gondolatok

Elnöki gondolatok dr. Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke így tiszteleg Jimmy Hogan előtt. (HUN/ENG)

Labdarúgás 2021.10.08 Emlékezés: „Mindent, amit a futballról tudunk, Jimmy Hogantől tanultuk” (LAPSZEMLE)

Emlékezés: „Mindent, amit a futballról tudunk, Jimmy Hogantől tanultuk” (LAPSZEMLE) A futball történetének egyik legnagyobb hatású edzőjeként tartják számon Jimmy Hogant, aki nemcsak az MTK-ra, hanem a magyar futballra is jelentős befolyást gyakorolt. Most nagyságához méltó síremléket kapott Burnleyben.

Labdarúgás 2021.08.12 Labdarúgás: egy magyar cowboy Dallasban – Schönnek passzol a kalap (LAPSZEMLE)

Labdarúgás: egy magyar cowboy Dallasban – Schönnek passzol a kalap (LAPSZEMLE) Az Austin elleni bajnoki legjobbjának választott korábbi MTK Budapest-játékos, Schön Szabolcs elkapta a fonalat, a legutóbbi négy fordulóban négy gólpasszt adott – jó döntést hozott a Dallasba szerződéssel.

Labdarúgás 2021.08.04 Szörnyű a látvány, de közel sem ekkora a baj: gombafertőzéses a gyepszőnyeg az Új Hidegkuti Nándor Stadionban (GALÉRIA)

Szörnyű a látvány, de közel sem ekkora a baj: gombafertőzéses a gyepszőnyeg az Új Hidegkuti Nándor Stadionban (GALÉRIA) Stadionunkban a fű jelenlegi állapota ijesztő látványt nyújt és jelentősen elmarad a korábban mindenki számára megszokott minőségtől. Kárpáti Gábort, a karbantartásért felelős Gardengroup ügyvezetőjét kérdeztük az okokról.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!