Tenisz
Babos Tímea

Közös edzés

Publikálva: 2017.09.05 Frissítve: 2017.09.05 Ökölvívás

Hétfőn megbeszélést tartott a fővárosi klubokkal a Budapest régió vezetése. A szakemberek úgy döntöttek, érdemes a kellemest összekötni a hasznossal, így az esemény keretein belül együtt edzhettek a térség legtehetségesebb ökölvívói.

A megbeszélésre a Csepel SE ökölvívó termében került sor, a XXI. kerületi egyesület meghívására. Az érdekegyeztetés mellett fontos volt, hogy az egyesületek gyerekei közös edzésen vehettek részt. Ez hasznos a régió számára a csapatépítésben, és fontos az egyesületeknek, hiszen gyerekeik idegen versenyzőkkel kaptak lehetőséget kesztyűzésre. Az MTK Budapest négy sportolója vett részt a gyakorláson, név szerint Makula Vanda, Kovács Fanni, Pethő Bianka és Tanka Tamás képviselték csapatunkat. Az edzés vezetésében természetesen aktívan részt vett Drexler Géza az MTK Budapest ökölvívóinak mestere is.

A közös tréningen az MTK Budapest mellett a Vasas SC, a Kőbánya SC, Szent Pál Boksz Klub, és a Csepel SE tehetségei húztak kesztyűt. A gyakorlás mindvégig kiváló hangulatban zajlott és hasznosságáról sokat elárul, hogy a klubok kérésére hasonló megmozdulásokat ezután többször is rendez majd a Budapest régió.

A találkozón a Magyar Ökölvívó Szövetséget Erdei Zsolt elnök képviselte, de jelen volt az 1972-es olimpia bajnoka, Gedó György is, aki a gyerekeknek hasznos tanácsokat adott az edzés során. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!