Atlétika
Jankovics Dániel

Közönségdíjat nyert a karateszakosztály (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2017.07.01 Frissítve: 2017.06.30 Karate

A hónap műhelye díj szavazásán az MTK Budapest karatékáira voksoltak a legtöbben.

A KSI SE hetedik alkalommal vehette át a Decathlon, a MOB és az Utanpotlassport.hu által alapított „A hónap műhelye” díjat és az azzal járó félmillió forintos sportszervásárlási utalványt. A közönségdíj és a százezer forintos utalvány az MTK Budapest karateszakosztályáé lett.

A közönségdíjat és az azzal járó százezer forintos sportszervásárlási utalványt elnyerő MTK Budapest karateszakosztályát képviselő Hárspataki Gábor az idén versenyzett utoljára az utánpótlásban, de elmondta, hogy a nyomában járnak a feltörekvő fiatalok. A szakosztálya az országos bajnokságon ismét a legeredményesebb volt – ennek is köszönhette a jelölést – és bízik benne, hogy a korosztályos világbajnokságon úgy szerepelnek, hogy ismét a díjazottak között lehetnek. A nagy küzdelemben megnyert közönségszavazásról annyit árul el, hogy a teljes szakosztály minden létező ismerősét mozgósította, és ennek az összefogásnak köszönhető a siker.

Az összesített végeredmény 1. KSI SE (kajak-kenu, Budapest), 2. MTK Budapest (karate), 3. Kőbánya SC (úszás), 4. Kunszentmiklósi DVSE (vívás), 5. Budapesti Honvéd (öttusa)
A közönségszavazás végeredménye 1. MTK Budapest (karate), 2. Kunszentmiklósi DVSE (vívás), 3. KSI SE (kajak-kenu, Budapest), 4. Budapesti Honvéd (öttusa), 5. Kőbánya SC (úszás)

A teljes cikk ITT.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!