Atlétika
Nagy Marcell

Koncentrálni kell

Publikálva: 2018.11.16 Frissítve: 2018.11.16 Röplabda

Tóth Gábor szerint fiatal csapatunk még nem elég tapasztalt, hogy rutinból hozza meccseit.

A női röplabda NB I 8. fordulójában csapatunk a Penta-Gödöllői RC otthonába látogat. Tóth Gábor tanítványai eddig rendkívül magabiztos játékkal örvendeztették meg a kék-fehér szurkolókat, csak a legutóbbi fordulóban, a Kaposvár ellen vesztették el veretlenségüket.

A mérkőzés után természetesen megnéztük a számokat, adatokat, és összevetettük azokat a látottakkal – kezdte vezetőedzőnk. – Elsősorban a magas labdák elleni védekezésünk nem volt elég precíz, ezen kell és fogunk javítani a Jászberény elleni párharcig. De egyelőre csak a Gödöllő elleni meccs lebeg a szemünk előtt.

Vasárnap délután az első fordulóban simán, 3:0-ra legyőzött Gödöllő otthonába látogatunk. A GRC keretét kiváló játékosok alkotják, de a bajnokság első harmadában talán nem úgy szerepeltek, ahogy szurkolóik remélték.

Nézzük meg az eredményeiket: kikaptak tőlünk és a Kaposvártól, megverték a Balatonfüredet, és hozták szinte az összes kötelező győzelmet. Összességében azt gondolom, a helyükön vannak. Ha kellően koncentráltak leszünk, elhozhatjuk a három pontot, de ha nem vesszük elég komolyan a meccset, problémáink adódhatnak. Mi még nem tudjuk rutinból megoldani ezeket a feladatokat, minden mérkőzésen rend kell hogy legyen a fejekben.

A vasárnapi találkozón Szabó Zsolt és Kiss Zoltán fújja a sípot.

2018. november 18. 17:00 Penta-Gödöllői RC–MTK Budapest (NB I Liga, 8. forduló); SZIE Sportcsarnok (2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!