Atlétika
Nagy Marcell

Kezdődik a rájátszás

Publikálva: 2018.01.12 Frissítve: 2018.01.11 Röplabda

Tóth Gábor szerint az NB I Liga egyik legjobb csapata vár ránk.

Szombat délután véget ér a téli álom, folytatódik a női röplabda NB I. Lányaink első tétmérkőzésüket játsszák a december 21-i, Vasas ellen kupameccs óta.

A két ünnep között, illetve már az alapszakasz lezárultát követően elkezdtünk egy kvázi alapozást, amely a múlt héten ért véget, azóta már a Budaörs elleni meccsre készülünk – mesélte Tóth Gábor, vezetőedző.

Csapatunk a rájátszás első fordulójában a Budaörsi DSE otthonául szolgáló Illyés Gyula Gimnázium tornatermébe látogat. Bagics Bence tanítványai az A-csoport ötödik helyén végeztek, egy ponttal lemaradva a Gödöllő mögött.

Az első és legfontosabb, hogy ez nem a tavalyi vagy a tavalyelőtti Budaörs – figyelmeztetett Gábor. – Szinte teljesen kicserélődött a keretük, fiatal, tehetséges játékosokat igazoltak, jó edzésszámmal dolgoznak, és mindez meglátszik az eredményeiken is. Az egyik legjobb csapat az NB I Ligában. A termükben nagyon szűk a tér, ehhez tudunk kell alkalmazkodni, illetve fontos lesz a támadások befejezése, illetve a védekezés.

A szombati mérkőzésen dr. Árpás Krisztina és Varjasi Melinda fújja a sípot.

2017. január 13. 17:00 Budaörsi DSE – MTK Budapest (NB I Liga); Illyés Gyula Gimnázium (2040 Budaörs, Szabadság útja 162.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!