Atlétika
Krizsán Xénia

Kettős győzelem

Publikálva: 2018.05.26 Frissítve: 2018.05.26

Nem okozott gondot a Honvéd.

Törökbálinton és Budapesten is nagyarányú győzelmet aratott az MTK Törökbálint a Budapesti Honvéd SE ellen.

Az első találkozón a Törökbálint Sportközpontban, a visszavágón pedig a budapesti Simon János Kosárlabdacsarnokban is jól játszott Bódi Ferenc együttese, és esélyt sem hagyott a Bp. Honvéd Kosárlabda Akadémia csapatának.

1. mérkőzés:

MTK TörökbálintBudapesti Honvéd SE 76-49 (18-10, 16-18, 20-9, 22-12)

Törökbálint Sportközpon

statisztikai lap

2. mérkőzés:

Budapesti Honvéd SEMTK Törökbálint 58-91 (15-22, 13-21, 13-25, 17-23)

Budapest, Simon János Kosárlabda Csarnok

statisztikai lap

Mindkét mérkőzésen végig fölényben, sokszor kifejezetten jól játszott az MTK Törökbálint. Együttesünk, Jakab Péter vezetésével egyik találkozón sem hagyott esélyt a fővárosi alakulatnak. Külön örömteli, hogy a párharcban komoly szerepet kaptak fiataljaink, akik remekül éltek is a lehetőséggel.

Így végül a bajnokság 9. helyén végzett együttesünk az NB-I/B összesen 28 csapata közül.

Bódi Ferenc vezetőedző: – Büszke vagyok a játékosaimra. Persze ez nem a kilencedik helynek szól, hanem az áldozatos, folyamatosan fejlődő játékunknak, amiből érzésem szerint kihoztuk a maximumot. A mai mérkőzéssel – és párhuzamot vonnék, mind az U18-as és mind az U20-as csapatom vonatkozásában – feltettünk az általam felállított képzeletbeli koronára még egy kristályt, ami a szenvedélyt szimbolizálja. Értékeket és igazi érzelmeket szeretnék átadni, amit, azt gondolom, hogy nem csak a sport, de az élet bármely területén is tudnak a fogékony emberek hasznosítani. Ez ma ismét megerősítést nyert bennem. Szeretném megköszönni Simon Nándor, munkatársam és Molnár László munkáját, valamint elnökünk Spiriev Attila áldozatkész igazgatását, aki sok egyéb teendője mellett biztosítja a zavartalan működéshez szükséges feltételeket.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!