Tenisz
Babos Tímea

Kettős győzelem a harmadik fordulóban

Publikálva: 2017.12.05 Frissítve: 2017.12.05 eSport

Az első meccsen simán nyertük, a másodikon izgalmas lett a vége.

MTK Budapest eSport – Kabbe A Passzt 5-0 (1-0)

MTK Budapest: Ciprus – Slider, Czifra Ati, Lakó, Balásfalvi – Majorosi Krisz, Kárpáti Krisz, Rácz Bandi, Fruzsi – Bazsi – Pedro.

Gólszerző: Bazsi (29. perc, 71. perc), Majorosi Krisz (69. perc, 75. perc), Pedro (92. perc)

Erős kezdőcsapattal állt ki csapatunk a HPCL 3. fordulójának első mérkőzésére. Ennek ellenére nem úgy kezdtünk, ahogyan vártuk, Ciprusnak már az első tíz percben két komoly védést kellett bemutatnia. Ezt követően azonban a türelmes játék meghozta gyümölcsét, a 29. percben Rácz Bandi ugratta ki az elmúlt mérkőzéseken jó formában játszó Bazsit, ő pedig jobb külsővel talált a jobb alsóba. (1-0)

A félidő hajrájában tovább növelhettük volna előnyünket, de Pedro lövését a kapus, Lakó fejesét a kapufa hárította, így szünetben maradt az egygólos előny. A fordulást követően csak idő kérdése volt, hogy mikor jön a második, erre pedig a 69. percig kellett várni, amikor Fruzsi beadásából Majorosi Krisz fejelt a kapuba. (2-0) Két perccel később Bazsi ugrott ki, és bombaerős lövése utat talált a kapuba. (3-0). A 75. percben lemásoltuk a második gól előtti helyzetet, azzal a különbséggel, hogy most buktatták Majorosi Kriszt. A büntetőt a sértett maga végezte el, és higgadtan értékesítette. (4-0)

A csattanó a végére maradt, Fruzsi volt az előkészítő ismét, Pedrónak címzett labdája pontos volt, csapatkapitányunk 16-ról a jobb alsót lőtte ki. (5-0)

Kabbe A Passzt – MTK Budapest eSport 1-2 (0-1)

MTK Budapest: Ciprus – Kurtsits, Czifra Ati, Lakó, Balásfalvi – Majorosi Krisz, Kárpáti Krisz, Rácz Bandi, Fruzsi – Bazsi – Pedro.

Gólszerző: Pedro (31. perc, 54. perC) ill. Ricsko (70. perc)

A második mérkőzés is hasonlóan indult az elsőhöz, ám ezúttal nem Ciprus, hanem Rácz Bandi mentett a 10. percben, a gólvonalról fejelte ki a labdát. A 26. percben gólt szerzett ellenfelünk, de les miatt érvénytelenítette azt a virtuális játékvezető. 

A 31. percben Pedro szerzett labdát az ellenfél térfelén, lefordult védőjéről, és 17 méterről kilőtte a bal felsőt. (0-1) A szünetig nem változott az állás, így ismét előnyben vonultunk az egyperces pihenőre. Az 54. percben ismét kihasználtuk ellenfelünk hibáját, Kárpáti Krisz vezette a labdát a védelemre, a becsúszó ellenfél szerelt, de Pedro elé került a labda, amit ő igazítás után megint a felsőbe lőtt. (0-2)

A 70. percben aztán izgalmassá vált a mérkőzés, szabadrúgást követő kavarodásban Ricsko fejelhetett a kapuba. (1-2) A kapott gól után felélénkült a játék, Rácz Bandi kapufája volt a legnagyobb helyzetünk, a végén mégis nekünk kellett izgulni. A 91. percben Ciprus mutatott be tanítanivaló védést, ezzel előnyben tartva csapatunkat, akik végül hat ponttal lettek gazdagabbak a párharcokat követően.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!