Karate
Hárspataki Gábor

Kettős győzelem a bajnoki nyitányon (VIDEÓ)

Publikálva: 2018.11.19 Frissítve: 2018.11.19 eSport

A rivális WonderStag eSport elleni duplával kezdtük a HPCL új kiírását.

FIFA Pro Clubs csapatunk mozgalmas hétvégén van túl. Szombaton és vasárnap az Xbox One PlayIT show keretein belül képviseltük az MTK Budapestet kitelepült standdal, ahol a vendégek kipróbálhatták magukat játékosaink ellen. Az előre bejelentett FIFA verseny – amire mindhárom 1v1-es játékosunk kvalifikálta magát – végül nem került megrendezésre, a játék kiadójának szerverei nem működtek megfelelően.

A rendezvény zárását követően néhány órával pedig elérkezett a Hungarian Pro Clubs League FIFA19-es kiírásának első fordulója, ahol rangadó várt játékosainkra. A WonderStag eSport évek óta meghatározó képviselője a HPCL világának, ennek megfelelően már órákkal a találkozó előtt a taktikai elemek utolsó finomítása volt a téma, aminek meg is lett az eredménye. 

A mérkőzésen nem állt rendelkezésre Latyak és Divi, ám így is tekintélytparancsoló névsorral álltunk neki a fordulónak, ami végül kettős győzelmet, és hat pontot hozott, mindezt kapott gól nélkül, 2-2 gólt szerezve tettük.

1. mérkőzés
MTK Budapest–WonderStag eSport 2-0 (1-0)

MTK Budapest: Borbás – Balásfalvi, Karpi Feri, Slider, Czifra Ati – Bacsa, Rácz Bandi, Kárpáti, Kevinho – Czifra Tomi, Chris_maj.

Gólszerző: Czifra Tomi, Kárpáti.

2. mérkőzés
WonderStage eSport–MTK Budapest 0-2 (0-1)

MTK Budapest: Ciprus – Balásfalvi, Karpi Feri, Slider, Czifra Ati – Bacsa, Rácz Bandi, Kárpáti, Kevinho – Czifra Tomi, Chris_maj.

Gólszerző: Czifra Tomi, Kevinho.

A mérkőzés gólösszefoglalója: 

Az MTK Budapest eSport szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!