Vívás – kard
Szatmári András

Készülünk a Maccabi Európa Játékokra

Publikálva: 2019.03.06 Frissítve: 2019.03.06 Maccabi

Az MTK Budapest sportolói már nagyon várják a megmérettetést.

Az MTK Budapest Maccabi szakosztálya – a Maccabi-család legfiatalabb tagja – folyamatosan készül a július 29-e és augusztus 7-e között megrendezésre kerülő hazai rendezésű, 15. Maccabi Európa Játékokra.

Klubunk folyamatosan regisztrálja a sportolókat, akik a kék-fehér színeket képviselve indulnak a versenyeken.

Biztosnak tűnik, hogy három sportágban már mindenképpen lesznek MTK-s indulók, így a vívás, a tenisz és a golf szerepel a programunkban, de a folyamatosan érkező jelentkezések okán biztosra vehető, hogy még több területen képviseltetjük magunkat.

Deutsch Balázs, az EMG2019 versenyigazgatója, az április közepén esedékes jelentkezési határidő lezárása előtt tájékoztatja sportolóinkat a legfontosabb tudnivalókról, de már az is eldőlt, hogy klubunk az önkéntesek közé is delegál munkatársakat.

Sportolóink folyamatosan ismerkednek a helyszínekkel, hiszen a budapesti Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusa, a Pannónia Golf&Country Club, a Park teniszklub, a Dózsa György úti zsinagóga – a többi helyszín mellett – már biztosan otthont ad a versenyeknek.

Mint ismert, a 15. Maccabi Európa Játékok ünnepélyes megnyitójának klubunk otthona, az Új Hidegkuti Nándor Stadion ad otthont, és már a jegyárak is ismertek.

A Maccabi Európa Játékok záróünnepségét augusztus 6-án rendezik, a budapesti Hajógyári-szigeten, vagyis az Európa-hírű Sziget Fesztiválon.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!